PROMO: The laws of motion are NOT coming to Gatebil Mantorp 2011!

Sista lilla SUPERIOR MEDIA videon INFÖR GATEBIL MANTORP 2011 och ännu ett stycke vacker klassisk musik blandat med feta bilar och körning som kännetecknar detta galna event. Man kan summera allt nu såhär nära inpå att; ni aldrig kommer få se MANTORP PARK våldgästas och bilar misshandlas så hårt som under Gatebil!

 

 

Ni som följt VANJA ”JILL” HELLBERGS INFÖR BLOGG vet ju att ovan röda Audi A4 vet ju att bröderna Alm kommer till Mantorp i år igen, och vi kommer garanterat se mer fantastiska sladdar med omöjliga vinklar av dom denna gång med- bara njuta av filmen och givetvis förstå att detta bara är en delikat försmak av den konstanta action som pågår på banan!

 

VIMEO:

 

Trailer – Superior Media: Breaking the laws of motion @ Gatebil Mantorp 17-19 June 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=EH5AA8s83U4

 

Jag tror superlativ och hyllningar för GATEBIL MANTORP som event förbrukats för längesedan, men detta måste upplevas live för att man ska förstå det (har också varit ”tvivlare”). Men de som inte kan komma så vet ni ju att bokmärka SUPERIOR BLOGGEN är enda rätta samt GILLA VÅR FACEBOOK där allt också kopplas ihop.

 

Nu är det inte långt kvar innan man åker ner till MANTORP PARK och möter upp chefen Mikael Hammarström som vi är evigt tacksamma för över förtroendet han gett oss.

 

Vi lovar belöna er alla tusenfaldigt för detta, och göra the best damn show online någonsin– ingenting mindre duger för oss denna gång!

18 tankar om “PROMO: The laws of motion are NOT coming to Gatebil Mantorp 2011!

 1. David.J - Superior Media says:

  Haha….=) Micke ska självklart köra en rutin och allt ska filmas med isf =)…
  .
  taggad som fan nu..Jag och Helena åker uppåt ikväll tillsammans med Dan T med sambo Ansuha från Superior Syd. Vet inte om nån mer hänger med annars blir det en JDM Subaru duo.

 2. Ronny 'JAM' Thomasson says:

  Ska ju bli spännande att se hur jag klarar av att axla en roll jag inte är van vid. Tur David är i närheten och kan reda ut begrepp, hantering och ge goda råd om nått krisar.

  Känn ingen press David! 😀 =)

  • Micke_J says:

   …du läste alltså inte det finstilta om att allt material du filmar måste vara i sådan klass att vi får minst 50 000 views på Gatebil Mantorp 2011 filmen? Klausulen om vi inte lyckas och konsekvenser vill du inte vet! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?