PROMO: Powerdrifting is coming… @ Gatebil Mantorp 17 – 19 Juni!

Here we go again! Ännu en promo och tre stycken till är faktiskt på väg inför GATEBIL MANTORP 2011 den 17 – 19 Juni denna helg!

 

Förra temat var Gatebil Extreme bilarna och nu går vi över till något som kallas för Powerdridting och borde vara nationalsport i Norge då de är överlägset bäst på det enligt mig…!

 

 

Vi kommer gladeligen ta emot din kritik på valet av musik då jag kan avslöja att de två andra promos vi har på väg också har klassisk musik. Ni vet vid det här laget att vi älskar prova nytt, och som en tillbakadraget men ändock stort fan av den typen av elixir för öronen så tyckte både jag och David @ SUPERIOR MEDIA det var dags att prova; enjoy!

 

VIMEO:

 

Trailer: Superior Media – Gatebil powerdrifting is coming @ Gatebil Mantorp 17-19 June 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=0br982xnu1c

 

Vi är enormt stolta över vilken respons vi fått på våra filmer hittills, men välkomnar alla nya att GILLA OSS PÅ FACEBOOK då det också är ett ställe som försäkrar er om att aldrig missa något. Kommer nog rulla på ordentligt här i bloggen närmsta veckorna med videoklipp… 🙂

 

Vi har en massa goda nyheter om nya samarbeten att berätta om, samt att en ”Ten of the best” lista från VINGÅKRA-TRÄFFEN 2011 är på väg ut tills morgondagen- pepp pepp! 😀

7 tankar om “PROMO: Powerdrifting is coming… @ Gatebil Mantorp 17 – 19 Juni!

  • Micke_J says:

   Thanks guys! Jättekul när åsikter går isär, vem fan vill ha mellanmjölk liksom?!?! 😉

   (Se till att sprida filmerna och länken till vår blogg, denna helg kommer bli magisk både på plats OCH online!)

 1. 1JZ Tompa says:

  Här märks tydligt hur musikvalet kan påverka vilken känsla som en liten videosnutt vill förmedla.Oavsett vilken musikstil man väljer så är det viktigt att ”överaska”lite med musiken.Ibland blir det mindre bra och ibland blir det spot on.Vad sedan var och en tycker blir bra är ju individuellt.
  JDMmm….

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?