Positiv men tidskrävande stress, och dagens non-JDM paket!

Varit otroligt mycket att stå i, men det vet ju alla är normen på Superior… men skulle ljuga om jag försökte dölja att man får kämpa extra mycket bara med att hinna med även de enkla sakerna i verksamheten just nu. Men gör mitt bästa samtidigt som man med ”en hand på ratten” försöker styra i 300km/h! 🙂

 

Har snart besök av Cim och Lill-Wirre som ska ta roller i Superior Drivers Club och stötta i mycket. Speciellt i praktiska moment både online och i ärenden som att medlemmar t.ex. får sina medlemskort etc som de ska.

 

Precis som dessa två grabbar så kommer vi även öppna upp små ”taskforce-team” i alla olika projekt vi har i luften; så det ska bli spännande att på allvar ta klivet upp och försöka organisera allting så det flyter på i händerna av alla talangfulla och entusiastiska personer inom Superior-familjen.

 

Dagens paket är tyvärr ”non-JDM” utan ett epos av decenniets allra bästa musik = The Strokes såklart. Passade på att beställa alla deras album samtidigt som nya ”Angles” inhandlades. Kan verkligen rekommendera er detta, men ni visste ju redan att jag rekommenderar precis allt som har NYC-gängets stämpel på sig… 😉

 

Nu ska jag hinna med några viktiga telefonsamtal innan killarna kommer, vill verkligen tacka alla som kommit med FEEDBACK OM VÅRAN SENASTE FILM– betyder mycket att ni tagit er tiden!

3 tankar om “Positiv men tidskrävande stress, och dagens non-JDM paket!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?