Peptalk och estetisk rådgivning inför Elmia 2011; ”pixels” hot or not?

Jag har aldrig i mitt liv haft sådant kreativt och belönande utbyte mot mig själv och andra personer som just nu. Det känns dock av i melonen när man vaknar på morgonen och är nästan bakfull efter att den gått på högvarv.

 

Sedan är jag övertygad om att dygnets ca 10 timmar effektiva timmar man har på sig alldeles för lite, börja slarva med mat och vanligt ordning/reda tänker jag inte göra- hur mycket den än brinner…!

 

Nåväl. Endast en vecka kvar till ELMIA 2011 och som jag inledde, händer mer på en dag än det förr i tiden gjorde på en hel månad. Vinterns många (och långa) samtal med nya som gamla bekantskaper belönar sig i mångfald nu; riktigt glad över det och folk som tror det går fuska sig förbi att bygga relationer utan de där långa samtalen kan prova göra det på sitt sätt istället. Siktar man att göra saker på sikt ihop så finns inte dom genvägarna enligt mig?!

 

 

(Någon som förresten minns det episka racet som gjordes inför ACTION MEET 2009 med Soarern? 😀 )

 

Känner mig hursomhelst tack vare er hyperinspirerad, och vågar påstå att det smittat av sig ”tillbaka” på väldigt många också inför mässan- återigen otroligt tacksam och glad över att högre makter välsignat mig med så sjukt grymma och genuina vänner/bekanta som nu visar framfötterna när winds of change blåser som absolut starkast!

 

En person som verkligen faller in under ovan kategori är våran grafiker Andreas T. Pettersson som haft hårt tryck på sig med bl.a. design av nya projektens olika logotyper; som nu ska bakas in på kommande kollektion av kläder redan på mässan. Ni har sett de inofficiella smakproven, och här kommer en vidareutveckling av det som ska dominera plaggen till just Elmia 2011:

 

 

Är extremt nyfiken på hur våran kommande samarbetspartner inom tryck och dylikt ska lösa detta och förverkliga min egna vision, men vill just nu ha eran starka & värdefulla åsikt om vad ni spontant tycker…?

 

Lämna därför en kommentar nedan och berätta lite om vilka vibbar ni får av ”pixels”. Inte blyga med kritik nu, och tagga till nu för Elmia närmar sig med stormsteg! 🙂

 

PS. Alla loggor har hittills blivit sämre i kulören när jag laddar upp dom i bloggen, take it or leave it för tillfället…

8 tankar om “Peptalk och estetisk rådgivning inför Elmia 2011; ”pixels” hot or not?

 1. Steffen says:

  Det där med pixlar är verkligen en klurig fråga. Finns ju vissa logotyper som det sättet fungerar skitbra för men det kan även få det å se ut som skit rent ut sagt och i detta fallet är det riktigt klurigt. Min första tanke är att det blir väldigt tattigt och tråkigt om man kör det rakt på vit bakgrund….. men….. jag tror däremot att det skulle kunna va riktigt snyggt om man bakar in den i någon mer komplex design med annan bakgrundsfärg/mönster åt det mörkare hållet.
  I slutändan gillar jag dock först och främst loggan utan pixlar.

 2. Cim says:

  I uppstartsfasen av en såpass viktig händelse skall logotypen vara klar och tydlig. Jag fastnade inte för den pixliga, inte när det kommer till lanseringen av klubben, men den kan funka i ett senare sammanhang! =)

  • Micke_J says:

   Givet att loggan är A och O. Men det är en ren designgrej för estetikens skull, den kommer finnas i sin helhet och mer klar och tydlig text också… Vi får se, kan komma betydligt fler än en-två T-shirts att välja på. Är ett sidoprojekt det med som andra jobbar mer just nu! 🙂

 3. 1JZ Tompa says:

  To pixel or not to pixel,hm…
  Kan vara en kul grej för att sticka ut lite x-tra,kan dock i vissa tryck kanske uppfattas som ”billig” eller ”grötig” istället för exklusiv/unik som väl var tanken?

 4. Brenna says:

  Rent spontant när jag tittar på pixel-loggan så ser den nästan ut som en broderad duk eller något. ska du få fram lite ”gammalt stuk” typ 8bit, så behöver du mycket kantigare logga dvs. mycket större pixlar..
  Annars är det en riktigt cool ide.. ha en T-shit med ”8bits pixel-logga” sen på baksidan av ryggen så är de en ”pixlad” bil eller nått sådant. Lite tv-spels inspirerat.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?