Onsdag såhär långt…

Usch, jag är så evigt less på min skräpmobil Nokia N97, modellen som enligt egen utsago var kraftfullare och mer modern än Iphone. Hah! Inget mer än tomt snack och mer bakvänd teknologi får man leta efter, brukar alltid säga att det är det  gamla gränssnittet- men att de ersatt det som var bra där med nyheter som gör den betydligt sämre. Pekskärmen och 75% av telefonens interface nu åt skogen. Atta’ boy Nokia you finnish f*cks! 🙁

 

Men bort från negativa tongångarna och en allmän update om hur det gått med reggningen av tre bilar. Fick assistans av Danne ”gurun” Troberg och allt har flutit på riktigt bra. Två bilar helt igenom och en som det var bakläxa på som ordnas snarast, no big deal. 🙂

 

Tyvärr inga bilder, och ni kunder som väntar på besked får alldeles strax ett sms så fort jag listat ur hur jag ska kunna använda min telefon.

 

Även en trevlig lunch med BTO-boysen Mattias och Johan har hunnits med, på alltid lika habila Köksterassen; restaurangen som lirar i en klass fyra-fem divisioner ovanför resten av Katrineholm. Tack för att ni finns…!

 

Sitter på besiktningen nu och ska betala för kalaset och samla ihop alla papper. Efter det blir det en tur ut till Johan igen och avnjuta en sällsynt bastu såhär mitt i vintern. Ska man våga sig på ett nakendopp i poolen på baksidan? Do you dare me…? 😀

 

Oki, får jag ordning på telefonen kommer fler inlägg med allmäna bilder på andra ”bloggiga” observationer. Jäkla surt att det ”bara” är onsdag fast jag fått för mig att det är Fredag (då vi vanligtvis reggar bilar). Annars hade jag nästan kunnat avsluta med att det snart är trevlig helg att se fram emot.

 

Jaja. Höres! 🙂

4 tankar om “Onsdag såhär långt…

 1. Dennis.7 says:

  litet inlägg bara då jag sysslar med nokiatelefoner. vad är det som inte fungerar på din tlf?
  pröva att slå *#0000#
  då får du upp vilken mjukvaru-version du har. maila mig svaret där så ska jag se om det kan bero på det 🙂
  använder en n97 själv för tillfället och kan intyga att lika nice och väl fungerande som iphone är den ju inte riktigt (på långa vägar) men pekskärmen är väl inga större fel på?
  //Dennis

 2. Dennis.7 says:

  sende ett mail till info@superior med ting som fixas med nyaste programvaran
  21.0.045

  programmuppdateraren i tlf är inget att ha. men om du går in på nokia.se borde du hitta en senare version än 12.0.024
  du borde hitta 20. nånting minst.

  testa detta. men jag håller annars med dig, riktigt bra är inte n97’an. känns inte alltid helt stabil. hoppas det löser lite problem allafall 🙂
  ovistore har jag inte orkat använda själv men vad jag förstått så har du rätt.. kasst. förutom att gps o kartor o grejer har blivit helt gratis nu

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?