Nyckeldag man jobbat länge för; men inget intressant för bloggen!

Har idag lyckats samla mycket tankar som snurrat i huvudet och jag lovat mig själv få ut; och faktiskt likt en småförvirrad och rörig artist blev det äntligen något konkret av det hela (även om jag inte kan lova en kommande listetta på Billboard).

 

Paradoxalt för de (överdrivna?) lovorden om dagens bedrifter så finns det faktiskt inget roligt att skriva om saken. För mycket som bara är för min personliga utvecklings skull; men ni som känner mig vet ju att allt man gör är för att gynna verksamheten och alla vänner i Superior-familjen… så det lär visa sig snart ändå! 🙂

 

Imorgon är det två intressanta möten planerade samt en hel del telefonsamtal, ska även följa upp på dagens ”duktighet” och få ännu mer struktur i det som sjösättas skall denna säsong…

 

Fråga mig inte så mycket om varken innehållet i detta inlägg, bildvalet till det eller något egentligen väsentligt alls. När hjärnan är mos så är den mos. Dessutom så chattar jag med en exhalterad SIR_PIERRE och försöker ”briefa” honom om läget- men han ska få dambesök ikväll och är minst lika rörig som mig (payback för tidigare pik om ”fyllesnack” min vän).

 

Vi bjuder på en riktigt fin låt för att runda av kvällen istället…

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=8Qx2lMaMsl8

 

Nu ska en fin Ribeye-steak få träffa ett ungerskt vin, så blir det inte mer än så- men vi ses imorgon igen!

2 tankar om “Nyckeldag man jobbat länge för; men inget intressant för bloggen!

  1. Sir_Pierre says:

    Hehe, Du tror inte det räckte med att jag vaknade av ett SMS från en tjej där det stod ” Har du sparkat ner ett barn från en läktare!?!?!?” hahah.. tog ett tag innan jag fattade vad jag nu gjort.

    • Micke_J says:

      Nu tror jag ingen av läsarna här förstår vad du menar, men kan man gissa sig till att du kanske på säg… Emmaboda EDPS för att få bästa sikt sittandes på läktare; barbariskt begått denna handling av ursinnigt våld!? Illa Pierre, mycket illa…. 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?