Nya regskylts-hållare med www.superiorimports.se från Dekalkungen.nu

Fick förra veckan ett paket från DEKALKUNGEN.NU som i (tokigt höga) stressen faktiskt glömdes på posten; jag är också mänsklig! 😉

Det innehöll våra nya skylthållare som bilar kommer levereras med framöver, det ska även inför nästa säsong tas fram till alla våra nuvarande kunder också för en bra peng:

 

 

Är väldigt nöjd med produkten och servicen var snabb, trevlig och utan att krångla till saker. Helt klart så lade sig DEKALKUNGEN.NU bra till för ytterligare beställningar från oss.

 

Idag är det ännu ett möte till lunch som stör dagen men är ett måste. Har annars gett mig sjutton på att komma ikapp med saker och ting samt att protokollet från årsmötet i Växjö äntligen kommer ut. SIR_PIERRE måste vara på gränsen till ihopbrytning med tanke på vilken fin resumé han skrev vilket vi verkligen tackar för…

 

Återkommer efter mötet, ligger lite smått och gott i ”pipeline” ut till bloggen! 🙂

8 tankar om “Nya regskylts-hållare med www.superiorimports.se från Dekalkungen.nu

  1. Steffen says:

    Vad finns inte i kolfiber? 😉 Givetvis finns det skylthållare i kolfiber alternativt draperade varianter, bara å söka på google 🙂 Men precis som du nämnde innan så lär man väl förmodligen inte få ha den ifred utan att någon klåpare skall sno den och sätta den på sin risiga tjuvabil.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?