Ny kategori i bloggen: Följ allt inför/under Gatebil Mantorp 2011 här!

Eftersom vi fått så otroligt stort intresse kring SUPERIOR MEDIAS medverkan på ett av årets mest action-späckade evenemang i GATEBIL MANTORP (FÖRRA ÅRETS BEVAKNING), så börjar vi ladda redan innan vi knappt ens hunnit vända på bladet för WANGAN MEET III och denna helgs kommande träff hos Realcar/Garaget.org i Vingåker!

 

Förra året innebar detta event (Gatebil ”Sverige”) ett mindre genombrott för oss, då marknadschefen på MANTORP PARK gav oss ett stort förtroende som totala rookies i sammanhanget att ”liveblogga” på plats- men även att vi skulle göra vårat första försök på en stor mediaproduktion.

 

Denna man heter Mikael Hammarström och vi har idag ett år senare honom att tacka för väldigt mycket.

 

Hans förtroende och det resultat vi lyckades åstadkomma då lyfte oss verkligen ett par nivåer, eller snarare våran ambition att verkligen satsa på detta. Om ni undrar vad jag menar så är det bara beskåda nedan och njuta än en gång:

 

Gatebil Sweden 2010 at Mantorp Park – Superior Syd/Media from Superior Media on Vimeo.

 

Är fortsatt den film jag är mest nöjd med av våra produktioner, kanske för att jag tillsammans med David Johansson som sköter allt i produktionen satt mååånga långa nätter för att finslipa detaljer.

 

Men tillbaka till ämnet! Denna säsong har vi fått ett ännu större förtroende från Mikael Hammarström och ska göra allt i våran makt för att förvalta det. Det är främst på plats som vi vill leverera lite ”livebloggning” men målet är som alltid att göra en galet fet produktion av allt rent vansinne som försigår där under en hel helg och hundratals utslitna däck senare!

 

 

En nyhet på den redaktionella sidan är att vi plockar in en väldigt duktig tjej vid namn Vanja ”Jill” Hellberg som kommer hjälpa oss med att inför presentera vissa profiler och blogga hos oss. Hon driver till vardags tillsammans med sin sambo Peter Hellberg rekondfirma av högre klass (HELLBERGS BILVÅRD) men har som de flesta vet; precis som sin kille- en grym kunskap inom bilfoto (hennes två bilder ovan/nedan).

 

 

Nu vill hon även pröva sina vingar som skribent, och då vi haft mycket god dialog innan som bl.a. byggt upp tänket kring SUPERIOR SELECTED så tyckte jag det var ett ypperligt tillfälle att samarbeta! Det kommer en personlig presentation av Vanja aka Jill inom kort, så ni får läsa mer om denna duktiga tjej…

 

Allt detta är hursomhelst för att ni ska komma i fas och veta vad ni har att vänta er om ni väljer att komma till Mantorp Park (insisterar!), eller bara så ni har ett humm om vad det är för brutala byggen som vi kommer göra en feature på, precis som under ELMIA 2011 t.ex. vi gjorde på Calle Linnarssons Nissan S14.5 1JZ-GTE.

 

Superior Media – Nissan 200sx S14 by Calle Linnarssons @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 by Superior Media from Superior Media on Vimeo.

 

[nggallery id=236]

 

Både bild och media alltså, med en hel skock talangfulla fotografer som ska knäppa de bästa bilderna från träffen som hamnar i våran SUPERIOR SELECTED GALLERIER. Kommer mer info om exakt vilka som vi handplockat för detta event, men det kommer bli overkill deluxe för att verkligen ta vara på allt godis för ögonen som kommer befinna sig på plats…

 

[nggallery id=156]

 

(Bilder tagna av mig själv förra året, detta år ljusår högre kvalitet och mängder av artistiska och skarpa gallerier från eliten av Sveriges Gatbils-fotografer!)

 

Men vi nöjer oss med detta än så länge, mycket mer konkret info om evenemanget i form av nyheter, Jills highlights och dylikt kommer för varje dag. Bokmärk därför denna kategori och GILLA OSS PÅ FACEBOOK för att inte missa något inför, under och efter årets mest vårdslösa bilträff! 😀

 

Om ni är vana vid att vi på Superior lovar mycket och levererar mer än de flesta, så kan jag sticka ut hakan och lova ett ”pengarna tillbaka” på om vi inte har den absolut bästa bevakningen i år av detta event…

 

…och då denna blogg är helt gratis (ni kopplade humorn där va) uppmuntrar vi er att sprida ordet om vart man ska läsa om Gatebil Mantorp 2011 redan nu. Stort tack på förhand; bloggar, Facebook, forum och dylikt ni finns med på och delar med er av vårat hårda arbete hjälper oss som tusan i våra långsiktiga visioner! 🙂

2 tankar om “Ny kategori i bloggen: Följ allt inför/under Gatebil Mantorp 2011 här!

  1. Ronny 'JAM' Thomasson says:

    I’m game alla dagar också tack vare Micke Hammarström så han har mitt eviga tack också!

    Jag sållar mig till er ovan på plats (kanske tom. samkör med Pierre eftersom vi ligger på samma hotell?) så kan vi samköra events. Jag har en del jag ska hålla span på både när det kommer till företag och bilbyggare/förare, men det är ju inte hela dagarna. 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?