Nu finns vi på Blocket.se med butik för nya + beg. delar & tjänster!

Nu är en tillfällig och riktigt bra lösning för den myriad av nya och beg. delar vi har till salu ordnad på BLOCKET.SE (KLICKA)!

 

Vi kommer mjukstarta med några MajoR Aero delar i begränsad upplaga som ska säljas där, men även vårat läskigt stora lager av både beg. och nya delar ska leta sig ut dit närmsta tiden. Det ligger ett kraftigt överskott av bl.a. Mazda RX-7 FD3S beg. reservdelar som vi kommer annonsera ut.

 

_mg_3479a

 

(Dessa läckra ”exhaust covers” handgjorda i Sverige av MajoR Aero för Toyota Supra MKIV och OEM-bakdel är till salu inom kort i begränsad upplaga!)

 

I sinom tid kommer även ett par av våra tjänster och färdiga paket för allt vi arbetar med leta sig ut dit, men då butiken är färskt införskaffad och vi har glödande högsäsong kommer det ske löpande. Men ni är alltid välkomna att skicka en förfrågan via KONTAKTA OSS  för att fråga om det mesta!

 

Vi arbetar fortfarande med våran egna webshop, men blocket.se är en fin säljkanal som kickar igång direkt. All form av feedback och kritik om vad vi borde framhäva mer inom Superior godtages mer än gärna!

En tanke om “Nu finns vi på Blocket.se med butik för nya + beg. delar & tjänster!

  1. Danne Duchon says:

    Tjena,
    Vore ju nice med någon form av notifiering när ni lägger ut prylar. Man vill ju inte missa godbitarna! =) Går ju att ha en bevakning i sin iPhone-blocketapp men har inte fått till det så att man bara ser de delarna ni har i er blocketshop. Några tips på sökord? Annars väntar jag med spänning på beg.delar till min Skyline R34 GTT. Vet ni om ni kommer ha något motormässigt? En annan har börjat att plocka på sig delar inför vintersäsongen! =)
    /Mvh Danne

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?