Nu börjar det likna något, vad gillar ni denna dekor?

Har väldigt framgångsrikt samarbete just nu med TEXT FÖR REKLAM; med Kalle och Alexander i spetsen. De har varit lyhörda för våran feedback och önskemål, som ni såg tidigare fanns möjlighet att ge kritik på två designförslag de lämnat- nu kommer en reviderad version.

 

Ville inte lägga ut den i en större bild, utan mycket ska lämnas till fantasin. Denna bild bearbetades ytterligare av mig, så det är på gång hela tiden mot en slutgiltig produkt.

 

Det kommer tas fram en likadan dekor till TIME ATTACK SKYLINEN, hoppas verkligen de fångar besökares ögon- men att folk har fortsatt respekt för att vi gillar när saker är cleana och race framförallt! 🙂

 

Nu börjar det verkligen närma sig ELMIA 2K10. Är jag en optimistisk pratkvarn om detta blir bästa mässan hittills?!

5 tankar om “Nu börjar det likna något, vad gillar ni denna dekor?

  1. Steffen says:

    Nu börjar det likna något, passar riktigt bra med svart färg. Med lite mer bearbetning med ”rivnings”-effekten och kanske en minimal ändring på vinkeln så är det en vinnare.

    • Micke_J says:

      Jag är mycket nöjd, det blev lite mer ”riv-effekt” i det hela och ska jobba för att dekoren blir helrätt i storlek och vinkel. STORT TACK till alla sjukt stilsäkra Superior-människor som hjälpt till att ta fram detta! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?