Notiser & tankar inför Superior Meet 2011 nu på lördag 8 Okt…

Denna träff har vi legat rätt lågt om bortsett från att i god tid förbereda de i närmsta delen i familjen, NI KAN LÄSA MER HÄR och även anmäla er där– men nu tänkte jag stänka fram lite tankar och notiser innan vi imorn går ut med ett SMS där sista OSA får lämnas…

Det kommer…

…bjudas på en stor buffé med ett par välvalda rätter av plockmat för de som anmäler sig till självkostnadspris (gratis för SDC-medlemmar).

…vara bra uppstyrt med både SELECTED fotografer och filmas för fullt. Går att boka in sig på sessions, och vi bjuder alla som kommer på ”features” av enklare variant.

…börja runt 12.00 och vara drop-in hela dagen med mat uppdukat för nya gäster hela tiden.

…eventuellt vara lite ploj och småaktiviteter på plats. Är riktigt sugen på en ”burnout-tävling” och delta med ett gäng egna bilar, samt kanske en liten tipspromenad.

…vara en träff som går över dagen, men för de som kommer långväga eller vill förlänga den så diskuterar vi en lösning. Kommande SMS kommer ställa frågan rakt ut om vilka som är på.

…bli en superchans för mig och de närmsta i ligan att verkligen kunna utan stress av events kunna umgås. Uppmuntrar alla att dyka upp så vi kan säga adjö till säsongen på ett trevligt sätt!

ANMÄL ER HÄR och invänta mer info, denna helg kommer bli supernice och förhoppningsvis ha en riktigt trevlig line-up av JDM-bilar av 100% Superior-klass! 🙂

2 tankar om “Notiser & tankar inför Superior Meet 2011 nu på lördag 8 Okt…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?