”No no no, its MY pleasure…” Många roliga telsamtal/möten!

Kan man någonsin få för mycket av det goda? Visst kan man det, överkonsumption av glass och äppelpaj leder till magvärk. Samma med alldeles för mycket brännvin och dylikt (oftast värre).

 

Men när det gäller att få för mycket av inspirerande samtal och möten med personer man har stor respekt för… N E J! Då kan man bannemig inte få för mycket av den varan! 🙂

 

Har ägnat senaste två dagarna åt att jobba vidare på våran satsning som ska lanseras under Elmia 2011, och det ser bara bättre och bättre ut- även om det luktar lite bränt från någonstans mellan ens axlar om kvällarna.

 

Ska ta mig en rejäl kväll nu framöver och försöka dela med mig av ett ”veckans grus” som kort förklarar vad vi pysslat med, men av respekt för många aktörer som är positiva men vill avvakta så håller vi oss rätt lugna just nu med info som går ut.

 

Men kort och gott är det på Elmia 2011 under Påskhelgen 22-25 April som mycket kommer att lyftas fram. Och då hoppas vi att inte bara ni stammisar här i bloggen förstår hur spännande det är… 😉

 

För att däremot stilla era blogg-törstar så lovar jag imornbitti ett härligt galleri på Alex från Örnsköldsviks nyinköpta Mazda RX-7 Series 8 RE-AMEMIYA widebody. Det är den ni ser lite teasers på i detta inlägg.

 

Vi fick nyligen bilderna på när bilen nått vårat ombud från auktionen och snabbt snyggats till lite. Kan gissa att Herr. Alex har liiite svårt att sova om nätterna nu när han har en sådan guldklimp ståendes på andra sidan jorden?

 

 

Vet att man är generös med tackandet, men vill ändå rikta ännu ett till de som är nya att höra om oss och våran satsning men ändå i första bemötandet var öppna/positiva.

 

Vi hoppas förvalta eran nyfikenhet, och möta mycket mer än era förväntningar nu till Påskhelgen… Kör hårt!

6 tankar om “”No no no, its MY pleasure…” Många roliga telsamtal/möten!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?