Nissan Skyline HCR32 GTS-T med härligt JDM Trackday/street-stuk på väg till Sverige från Japan!

Vi har tack vare att den Japanska yenen sjunkit kraftigt under lång tid, samtidigt som vi hittat vår hittills bästa kombination partners i frakt & logistik; satt igång vår import av Japanska sportbilar igen!

Detta innebär att vi förutom att fortsätta ta beställningar på DIREKTKÖP FRÅN JAPAN, även kommer börja köpa in bilar igen. 

Denna Nissan Skyline HCR32 GTS-T -92 med det lite mer sällsynta utförandet i fyra dörrar föll oss i smaken direkt, och vi lyckades buda hem den för ett väldigt bra pris.

(Volk CN28 fälgar, en arg front och lika kaxig kolfibervinge på en 4-dorr R32 bakhjulsdriven Skyline… svårt att motstå för en JDM-nörd.)

Vi väntar nu på detaljerade bilder från Japan när den nått vårt ombud där, men preliminärt kommer denna hemma & klar med en del små uppfriskningar hamna på ”rätt” sida om 100 000:- Inkl. moms! 

SPECIFIKATION:

– Skyline HCR32 GTS-T -92

– Grade 3.5 / C = Ingen reparationshistorik och vad vi anser som ett bra insteg för pengarna med antal småskavanker etc. 

Ingen rost i karossen.

– TUNING/TRIM: Intercooler och oljekylare bytt, chassi uppgraderat med andra länkarmar och coil-overs, Racing LSD (Differential), Rostfritt sport-avgassystem, Nismo-mätare, annan stol och det man ser på utsidan.

… mer info följer!

(Vi ser framför oss ett par overfenders och kanske en diffusor bak för att få ett unikt Time Attack-stuk. Självklart har vi delarna på hyllan eller kan ta hem i samband med skeppning!)

– – – – –

Är du intresserad redan nu och vill ha ett oslagbart förskotts-pris? Skicka intresseförfrågan via KONTAKTA OSS!

Vi jagar fler bilar och har flera pågående uppdrag vi kommer berätta mer om här i bloggen. Välkomna åter till Sveriges bästa JDM-importör som 2014 tar nya kliv framåt!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?