Nattlig ångest över den plötsliga kylan? Nya bilar idag!

Vad var det som hände? Kom någon åt knappen som stängde av värmen helt och hållet? Har för fasiken fått skrapa rutorna två gånger idag på bilen, det är really frickin’ cold maaan! 🙁

 

 

Verkar som man iaf gjorde helt rätt i att lyda Gzons sunda rådgivning att ställa av Soarern i fredags. Hade ju bara varit en plåga att få den till K-holm i dessa minusgrader.

 

Nu åker man som jag kanske nämnt förut Peugeout 406 som har ”rövgrill” (Pierre från Malmös terminologi), farthållare och automat. Trött värre är det franska åbäket, men den tar dig dit du ska.

 

Det jag skulle komma till var iaf att om ca 12-14 timmar ska vi ta emot ännu en container, och det isar i ryggraden redan nu om vilken frostig arbetsinsats det kommer vara. Tur att man oftast är en av ”grovisarna” vid dessa lossningar och får slita med att bryta loss spik med kofoten, får hoppas immunförsvaret är på tå och klarar av att hålla hälsan i skick- så man på fredag kan få njuta av att utvärdera alla nyförvärv… 🙂

 

Skylinen och Forestern som är på bild i detta inlägg kommer med denna container. Kolla in VÅRA BILAR TILL SALU om de verkar småintressanta. Tveka inte att KONTAKTA OSS om ni har frågor!

 

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?