…när man motvilligt måste erkänna att en Volvo är tuff: Elak 140!

En gång i tiden körde jag faktiskt Volvo 850. Tro det eller ej, jag har ett litet utrymme kvar i hjärtat för den tiden och hackar aldrig ner på Volvo. På den tiden fick jag faktiskt mer uppmärksamhet när jag körde ifrån en E36 M3 än när min Soarer kommer till en träff. Rätt sjukt egentligen, men Volvo är djupt rotat i den svenska folksjälen.

 

Det enda jag tycker är synd är det de ofta ska bli så utspökade stylingbyggen. Det finns en anledning till ”att styla en …. är som att sminka en gris” oftast har Volvo med i sammanhanget.

 

Det finns däremot folk som ser förbi det och gör rätt fräna saker, en personlig favorit på scenen för mig är t.ex. MATTIAS VÖCKS vars byggen ni säkert känner till? Nu har jag dock hittat en annan bil som i grunden är en Volvo som jag verkligen diggar, checka ut denna mattsvarta tokcleana best:

 

 

Galen puts som sig bör på en klassisk bil med ”tråkiga” former, verkar som det mesta av hårdvaran är noga genomtänkt och kan tänka mig att den skulle göra rätt bra ifrån sig prestandamässigt- sin ålder till trots:

 

 

Har runtom på forumen faktiskt sett att responsen på byggen som detta får klart mycket mer genomslag än alla superstylade bilar a lá Kooz. Trender kommer och går, men tidlösa projekt är the way to go om du frågar mig.

 

Otrolig puts och smarta lösningen ger mer uppskattning än den där extra motivlacken på bakluckan om ni förstår vad jag menar… 😉

 

Nu ska vi ta en runda inne på mässan och kika lite mer på allt skoj som finns. Betydligt lugnare med besökare idag, kan det vara så att de flesta valde fre+lör och det är därför det slagits rekord för dessa två dagar…?

4 tankar om “…när man motvilligt måste erkänna att en Volvo är tuff: Elak 140!

  1. Jakob says:

    Ja jag ångrar mig nu att jag inte ringde, men när vi gott ett varv var vi så slut polarn hade ont i ryggen så vi stack hem, men lugn jag ska runt på fler träffar under våren vi ses säkert på någon av dem. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?