Mot GKN Driveline, jag SKA köra Soarern i helgen…

Ville bara göra en heads-up på att helgen är inbokad till att köra 402m på Kjula Dragway med 200MPH SOARERN. Ska faktiskt nu, nu – nu åka och ha ett möte med GKN Driveline och spika längderna. Sen ska det inte vara många dagar innan man är ute och snurrar med bilen igen! 😀

 

Har sagt det förr, men håll tummarna för att allt går bra. Riktigt sugen på att ta revansch efter avåkningen med Supran i Västervik…

9 tankar om “Mot GKN Driveline, jag SKA köra Soarern i helgen…

  • Micke_J says:

   Ja dom var riktigt stora och stygga, amerikaner är så kulturella och omtänksamma människor hehe. Rätt förutsägbart. Skrev ett inlägg där. 🙂

   Jag tränar på att ratta varje repa jag kör, kan ta att rutinerade rävar som du ger mig hård kritik. Men ingen är proffs direkt och även om man åkt hundra repor kan man göra misstag. Tack för dina kommentarer iaf.

 1. Karl strand says:

  Som jag skrivit tidigare i kommentarerna krävs det att ALLT lirar för att sätta en bra tid på strippen, kanske därför jag var en aning frustrerad över dina sms när jag jagade snabba tider förra året 😛 Ang amerikaner så kommer dom nog alltid att va ”Världsmästare” & översittare på det mesta men även dom kan va sämmre, kolla SycloneRobbans films t ex där han trailar över pickisen & visar vem som bestämmer=) Hoppas bilen rullar till helgen för det ska gå att åka riktigt fort med den! Måste ju slå min tid.. 😉

 2. Karl strand says:

  Nej kommer faktiskt ihåg engång jag blev tokig på dig, en repa som gick totalt åt skogen (nästan som med supran ;)) Rullade in på 12,3 el nåt sånt när 10:an skulle sitta… Plinga till i fickan, Micke J -12,3 Börja gå sämmre nu.. Som om man inte visste det, där man satt förtappad bakom ratten :D:D Men sånt är ju bara skoj i efterhand så…!

 3. Karl strand says:

  Niklas.. Hur många bilträffar har du sett mig på..? Dricker inte så mycket som det verkar tros, visste du vilken energi jag lagt på träningen sista halvåret så skulle du nog förstå att jag inte dricker så mycket iaf, men visst slarvas det med ibland…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?