Min sidekick for the day: Brenna!

Marcus ”Brenna” Brenander har jag känt i många år nu. Jag är inte helt säker hur vi kom i kontakt med varandra, men måste ha varit när han köpte en Toyota Soarer av numera stendöda (lika bra det) Hot Imports i Kalmar. De kunde inte få ordning på registrering av hans bil så jag hjälpte Brenna med detta privat. Var mycket som spökade med bilens papper från England, så det tog ett bra tag. Kan helt klart användas som skräckexempel om varför du INTE ska handla bilar från England!

 

Hursomhelst så har vi hållt kontakten sen dess och förra året levererade vi en Nissan Silvia S15 till honom. Den är just nu under uppbyggnad och ska väl kunna få folk lyfta ögonen lite när den är klar. Hursomhelst bestämde vi oss för att gå en runda och chilla i A-hallen framförallt. Mer om det följer…

6 tankar om “Min sidekick for the day: Brenna!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?