Micke_J does skidåkning i fjällen – ett glas rött och lite blogg på det!

Har nu hunnit vara här i över ett dygn och redan hunnit med det elementära med en Sälen-resa. Johan Lind aka ”The Captain” har mer än en gång brutit ihop över att man håller för mycket ”Stockholms-tempo” på sin mini-semester.

 

Men vem sa att man ens var på semester? Det ordet förträngde jag dagen som Superior Imports blev Aktiebolag och man gav sig fasen på att få något uträttat i livet… 😉

 

Men bortsett från skämtsamma gliringar att ”Stockholmare kan inte stressa av och inte överlever ni utan en cappuccino två timmar i taget” så har vi haft det riktigt trevligt idag. Som ni ser på denna (väldigt skumma bild i färgen) har man besökt topparna idag, och även fast ni inte ser det här så har man åkt en massa skidor!

 

Var inte alls långt från att man kände sig duktig nog att ge sig på ”väggen”, men drog gränsen där av respekt för benbrott. ”World Cup” tog man sig ned för helskinnad iaf, även fast det överskuggades av att man drog på en brutal vurpa i knappliften strax efter. Ooops!

 

Sjukt nöjd iaf med dagen, belöningen med utomhus Jacuzzi och ett glas rött nu när man bloggar gör väl för själen. Försöker ladda om batterierna inför en kanonintensiv säsong så gott det går, även om man som sagt aldrig kan (eller vill) släppa firman helt och hållet.

 

Inget emot det när man som idag får prata i över 30min med supertrevliga australiensare på HALTECH under morgonen- tätt följt av svenska ”bilkändisen” Lukas Kooz. I like my job… 🙂

 

Nu ska det laddas för en middag som haussats som ”oslagbar” av flera oberoende parter. Kan ni tänka er tre buffeér i steg som enkelt förklaras med:

 

Lamm —> Fläsk —> Oxfilé?

 

 

LAMMET OCH GRISEN härnäst alltså, får se om man är för mätt för att skriva ett litet inlägg senare ikväll ihop med ett galleri på nya ”Trackday Legacyn” vi varnat om på senaste tid.

 

Må och lev väl tills dess! 😎

2 tankar om “Micke_J does skidåkning i fjällen – ett glas rött och lite blogg på det!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?