4 tankar om “Mera Mac vs PC samt Iphone vs Android snack här…

 1. Rani says:

  Haha man får aldrig svar när man frågar något om PC vs Mac… Själv så har jag haft alltid PC men för några månader sen bytte jag till en iMAC 27″ i7 och är grymt nöjd med den. Både har sina nackdelar och fördelar tycker jag.

 2. Rani says:

  Jag saknar faktiskt inget från PC. Trivs ju mycket mera med iMAC:n än PC..
  angående mobiler, har ju haft htc i några år även QTEK innan htc tog över.. Fortfarande bland mina favoriter men nu använder jag iPhone 4 och det är samma sak där är mycket nöjdare med iphone än alla htc jag har haft..

 3. sjunne says:

  visst är det samma innehåll på PC och Mac, men tack vare ”kontrollen” över produkten och mjukvaran funkar hårdvaran bättre och därför också längre hos mac…så visst är det samma men ändå inte 😉
  det ända jag saknar från pc är att spela….inte alla spel funkar till mac…men utan att ens fundera blir det mac alla gånger när jag ska köpa laptop
  och att synk gayphone 4 med pc funkar alldeles utmärkt…alla varianter av andra program finns till mac, och igen mindre strul och mycket enklare att lära sig..
  har du väl lärt dig ett mac program kommer du klara att lära dig alla

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?