Mer smakprov: Time Attack Skyline med sina nya Brembo bromsar!

Gzon har sakteliga arbetat med inpassningen av de nya stora Brembo-bromsarna fram på TIME ATTACK BNR34 SKYLINE som till nästa år förväntas ta lite av revansch på bl.a. Mantorp Park och Superstage med BILSPORT!

 

I samarbete med LM MOTORSPORT så togs detta kit fram, och med lite mera jobb på adaptrarna så ska nog bromsarna sitta som en smäck under Volk RE30 fälgarna under race, den 19″ stora BBS LM rymmer dem redan nu.

 

 

Kapaciteten mot de original Brembo skivor+ok som sitter på lär bli märkbart bättre, trotjänare som de varit så har de levt ett extremt hårt liv och ärligt talat varit den uppenbart svaga delen av hela setupen.

 

Även själva kylningen har förbättrats med lite enkla dragna kanaler in från fronten på bilen. Många bäckar små även här när man vill att det ska hejdas 1700kg ekipage ett helt varv av och till på Mantorp Park… 😉

 

Nästa stora projekt blir bromsarna bak, men där hejdar vi oss lite ännu då det ännu är en stund till säsongen börjar och tiden inte räcker till i dagens läge. Kan avslöja att det blir Porsche GT2 996 ok iaf och en mysig kombination med AP Racing skivor!

 

Någon mer som redan börjar se fram emot nästa säsong? Kommer bli en strid på kniven om titelplatserna inom JDM Time-Attack, var så säkra på det…

3 tankar om “Mer smakprov: Time Attack Skyline med sina nya Brembo bromsar!

  1. 1JZ Tompa says:

    Har svårt och dra mig till minnes en vår som är lika efterlängtad som säsongen 2011!Håller fortfarande på att sammanställa de uppgraderingar som ska göra Soarern till ”min”bil.Några ligger redan i garaget,några är på väg och några ligger fortfarande på inköpslistan.Ser med stor förhoppning fram emot alla former av JDM träffar (och annat) under nästa säsong.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?