Mer ”coming soon”: Scandinavian Customs Expo i Köpenhamn – JAMedia.nu

Med bagaget sprängfyllt av features of reportage så sitter bloggen i ett litet stillestånd just nu. Listan på ”coming soon” är alldeles för lång, och den mesta action som sker är i VÅRAN FACEBOOK just nu- vilket ärligt talat känns väldigt fel mot våra trogna läsare häromkring!

Men misströsta icke, utan det är detta som är våran egentliga prioritet; men man skulle verkligen inte överdriva om man sa att gränssnittet som bloggen befinner sig i behöver en rejäl uppdatering.

Inte minst våra enormt duktiga SUPERIOR SELECTED fotografer behöver sannerligen få en bättre väg in att vara självdrivande, och det är en av de stora målsättningarna för 2012 års stora uppdatering av siten…

Men nog om det, för på väg har vi två feta gallerier från Ronny @ JAMEDIA.NU och hans visit på Scandinavian Custom Expo som höll för några helger sedan i Köpenhamn.

Denna mässa har växt för varje år, och har blivit lite av en favorit för många som gillar att danskarna har hittat it i att ha en bilmässa som inte känns mossig och torr; utan blandar och ger. Givetvis innebär detta en hel del drifting som måste vara inne-sporten #1 just nu:

De svenska styling-giganterna var på plats och gjorde riktigt bra ifrån sig, men det Ronny valde fokusera på var att som alltid fånga stämning och den stora drifting-uppvisning som hölls för jämnan med bl.a. hans trogne vän och ständigt synbare i ”event-vimmlet” Michal Reyes @ TEAM PONY DRIFT.

Det gick åt mååånga däck och många bra, på gränsen till livsfarliga bilder blev det- spana bara in denna som verkligen visar hur modig (dum?!) Mr. JAMEDIA är när det gäller att få en bra bild?!

Vi ska dessutom försöka få lite av en resumé av SIR_PIERRE som snabbt besökte mässan och hans (högst subjektiva) åsikter. Han slutar ju sällan att beröra (och uppröra för de känsliga!).

Får återigen lite artigt ursäkta mig för att bloggen är trög, men arbetet inför 2012 kommer förmodligen stjäla en massa tid av den biten i verksamheten.

Allt för att ribban ska ligga högre än någonsin. Vi hoppas på erat stöd hela vägen framåt, Superior for life! 🙂

2 tankar om “Mer ”coming soon”: Scandinavian Customs Expo i Köpenhamn – JAMedia.nu

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?