Mellandagsrea på bilauktionerna i Japan? Fixa bil till våren N U!

Varit en lugn eller närmast död period på de Japanska bilauktionerna senast tiden, så jag tackar min lyckostjärna för att man lyckades smått desperat hitta en tuff Nissan Silvia S14 innan Julen.

 

Vi fick då bollen för att skeppa en hel container med bilar upp i luften. Även med ett riktigt maffigt bodykit till en viss Nissan Skyline ER34 GT-T med i den burken, skynda dig hem nu…!

 

En liten fundering då:

 

Något jag lärde mig tidigt av de företag i Japan jag först samarbetade med; var att det vid årsskiftet när storhelgerna passerats rensas ut bilar.

 

Priserna ska då ibland vara löjligt låga, men inte fått en vetenskaplig förklaring till varför (eller så har jag hunnit glömma den egentliga anledningen). I år ska jag iaf. utstudera noga om det stämmer eller bara är en myt, tillvidare lämnar jag svaret på rubrikens fråga till njaa…

 

Efter årsskiftet kommer för övrigt en container med fyra bilar ungefär samtidigt som nästa skeppas.

 

Tanken är att rätt kvickt fylla en till med de beställningar av DIREKTKÖP FRÅN JAPAN vi har. Finns alltså fortfarande utrymme för att du som söker en bil lagom till säsongens början kan KONTAKTA OSS så försöker vi jobba kvickt för att hitta något som passar dig perfekt.

 

 

Idag ska det annars jobbas med att komma ikapp i mailhögen, har du skrivit något under Julhelgen så får du förmodligen äntligen svar idag… 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?