Medans vissa längtar efter semester längtar jag efter…

…att fylla upp denna tavla med alla de projekt som inofficielt växt fram senaste tiden och så fort man avslutat säsongen ska jobbas full gas med:

 

 

Tro mig när jag säger att man i nuläget jobbar stenhårt, tyvärr med saker av tråkigare natur (t.o.m. tråkigare än bokföring) för att få ge Superior Imports en ordentlig och explosiv nystart inför säsong 2K11. Därför har denna för tillfället tomma tavla stor innebörd för mig då jag inte vill kladda på den förs man blivit kvitt saker som ”förföljt en” ett bra tag…

 

Årsmötet nu på lördag i Växjö blir en bra ingress till den mest maxade hösten hittills för oss utvecklingsmässigt. Kommer ett SMS till alla er som anmälde intresse att delta under morgonkvisten där ni får lämna OSA (viktigt!). 🙂

 

Snart dags för en lunch med Gzon på MINAKO, ett längre svep på auktionerna i japan först bara…

En tanke om “Medans vissa längtar efter semester längtar jag efter…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?