Med inspirations från SIR_Pierre…. Dagens look: Lättnad!

Ni som följer SIR_PIERRES PRIVATA höjdarblogg (framförallt för grabbar) med grymma sportbilar, kurviga damer, snygga skor/klockor kläder och en massa underhållande krimskrams; ni vet ju att han även kör en typiskt ”dam-blogg” grej ibland med dagens look.

 

Idag delar jag som en hyllning till honom; och hans riktigt underhållande och fullsmetade med ögongodis superblogg-  därför med mig av min ”look” som jag tycker är riktigt läcker:

 

 

Dagens look kallas  l ä t t n a d och den klär sig extremt bra i alla lägen, speciellt när man stressat ordentligt mycket till en väldigt jobbig deadline. Jag valde att framhäva min genom att ha ett halvt dussin papper framför mig som precis skulle skrivas på hos revisorn. Pennan i högsta hugg och ett sammanbitet ansiktsuttryck!

 

Matchningen blev en stickad myströja som för längesen tappat formen från Fillipa K, och hår som bäst kan beskrivas som en after a rough weekend typ av frisering.

 

Vill man så får man slänga in en ännu mer seriös min i fotoögonblicket. Väldigt nöjd faktiskt, undrar om SIR_PIERRE (mannen till höger) är stolt över mig! 😉

 

Nog med tramsande och internskämt, men det var ärligt talat j*kligt skönt att få detta fixat. Mycket som fått stå still i favör för detta. Därför man ville skriva ett symboliskt intryck om det…

 

Nu återstår bara ungefär samma dos slit med att få den nya firmastrukturen klar, men det gör man med glädje och utan deadlines från andra instanser än en själv!

3 tankar om “Med inspirations från SIR_Pierre…. Dagens look: Lättnad!

  1. Sir_Pierre says:

    hahaha, jag är MYCKET stolt. Din look känns väldigt ”den stressade affärsmannen som försöker vara så avkopplad och bekväm som möjligt medans han springer från möte till möte”.

    I vinterversion då alltså.

    Jag är väldigt nyfiken på allt nytt jag vet att du går o väntar på att få dela med dej.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?