Många bollar i luften…!

Har varit riktigt knapert om tid denna vecka som man kört fullt ös dagtid på kontoret. Vi är inne i slutfasen att redovisningsmässigt bli helt klara med 2009 och då går mycket timmar åt till att handlägga det.

 

Otroligt många intressanta bollar i luften annars, känns som folk äntligen lärt sig att det inte går komma i slutet av Mars och tro man har projekt/bil färdigt till Elmiamässan i April. Mannen på bilden nedanför har iaf hajat grejen och redan hört av sig ang. något ”modell större” lagom tills dess, någon som känner igen honom utanför hans forumnamn ”Phantom”? 😉

 

 

Uppmuntrar samtliga som gått i funderingar att göra något extra med sin bil att börja i g o d tid med det. Våran kalender kommer inom kort vara rätt fullbokad förutom de akuttider vi alltid sparar till bilkunder etc.

 

Inte svårt att räkna ut att bloggen kommer röra på sig rätt friskt framöver, men vill nu förvarna om att lite tålamod kan krävas när det gäller svar på mail och dylikt (brukar dock sällan bli mer än 48 timmars väntetid på ett svar i KONTAKTA OSS delen!).

 

Ha det bra alla, back to work så man sen iaf kan unna sig att svettas lite på innebandyn ikväll… 🙂

En tanke om “Många bollar i luften…!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?