Lunchpaus, korta tankar om Face-off upplägget

Nu har nästan samtliga knölat in sig i den enda öppna byggnad som finns på området. Alla är mer eller mindre regnskadade och frusna. Men ännu är humöret skapligt. Får väl se om det är lika muntert efter själva Face-off tävlingen (som väl får anses som en trevlig formalitet än riktigt race). Diskuteras hur vi ska göra upp med tidtagning och hur många lag det blir, visat sig att många klubbar som var stora i mun innan nu när det kommer till kritan floppat. Hmm.

 

Det ska bli kul att som sagt jämföra tider mellan de 5-6st bilar här som har krut i kombination med rutinerade förare. Men som någon sa: ”detta blir en kamp om vem som är mest skruvad i huvudet…”. Kan ligga något i det!

 

 

Nästa uppdatering blir nog efter Face-off så får vi se vem som lyft bucklorna som finns. Alltid något att sträva efter. 😉

6 tankar om “Lunchpaus, korta tankar om Face-off upplägget

    • Micke_J says:

      Dille: Vart några som fick att fundera på ang. bucklor. Som ni såg på bilden så var nog vita Supran värst tilltyglad, men även Phantom fick smaka ”gravel” som resulterade i en kasserad skärm (han hade ändå tur). Det är en del i racing tyvärr!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?