Lunchbild på Brenanders Legacy Blitzen -03!

Hur går det för er, äter ni något gott till lunch? Who cares? 😉

 

Har ni som jag däremot börjat märka att den Sibiriska kylan är över, och att det mer än ofta är 0 grader ute? Jag lyckades t.o.m. hitta motivation att spola av firmans bruksbil när jag såg det och det milda (relativt sett till sista tiden) fick en lite småglad.

 

Marcus Brenander i Oskarshamn hann iaf plåta sin vinterbil som är en stor siffra i kvadrat mycket roligare än firmans. Subaru Legacy B4 ”BLITZEN” -03:

 

 

Märks att du gjort en del ringar i snön med den Brenna, den snön mellan ekrarna går inte att ta miste på. Har många fina minnen om när jag hade min Forester STi och man kunde roa sig på det sättet. Snyft, snyft; dom dagarna känns långt bakåt i tiden nu när man rattar Peugeout 406 kombi -00.

 

Vem vågar öppet erkänna har den mest patetiska vinterbil säsong 09/10 då?! 😀

9 tankar om “Lunchbild på Brenanders Legacy Blitzen -03!

 1. Steffen says:

  Gillar bilden då den skickar lite Porschevibbar när man ser fronten. Med lite fantasi så är den en 911 i vinterskrud 😀
  Angående vinterbil så har man ju givetvis en rödoxiderad Volvo 740 GL -88 med öppen diff. Bättre bruksbil går inte att hitta. Den är billig (förutom i soppaväg), har enormt benutrymme fram och bak, grymt komfortabla stolar samt fjädring sen så sväljer ju bagaget allt du stoppar i 🙂 Är det sedan blött ute eller fina vita vintervägar så kan du har hur kul som helst.

 2. dennis.7 says:

  saab 9000 cd skulle bli årets vinterbil, användes som pendlarbil mellan norge sverige i sommras. var nån gång i augusti på väg till sverige då det plötsligt börjar rycka som satan i hela bilen. den dör totalt vid kl 01:00 en timme ovanför gtb. hade för långt åt båda hållen för att komma hem. fick bli bärgning och sova i bilen (kallt). farsan var snäll nog att komma och hämta oss morgonen efter. skojig upplevelse så här efter men var lite nervös då för man skulle på bröllop dagen efter, där man även skulle spela gura på vigseln. bilen skrotades o nu sitter man helt utan bil haha

 3. Brenna says:

  Bilen var faktiskt nytvättad och ren utan snö i hjulen innan vi hittade en snötäckt lastplan – och då tror jag ingen av er heller skulle kunna hålla sig! 🙂

  Har en Audi 100 -92 som jag åker med mellan garaget och lägenheten…. som ligger 600 meter från varandra! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?