”Liveblogg?!” Vad F*N håller Audi på med i Le Mans 24h (2x krasch!)

Sitter uppe inatt och småföljer LE MANS 24H racet SPEEDHUNTERS ypperliga blogg, och för första gången på länge tar vi upp en allmän nyhet då jag är förbluffad över att två storfavoriter till slutsegern nu kraschat hårt:

 

Krasch #1:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=p2Nb0Ienv6k

 

Krasch #2:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=TGjWMtyDkGQ

 

Längesedan man såg något så galet, men Le Mans bjuder alltid på (obehagliga) överraskningar. Någon mer kunnig banräcer som är vaken inatt ( 😉 ) kanske kan ge en förklaring på vad som hände? Vem gjorde fel? Hur kunde de undvikit olyckan…?

 

Tar en annan Le Mans klassiker när det gäller spektakulära krascher som avslutning, denna känns rätt knepig att diskutera ur förarsynpunkt. Vad hade du gjort om du märkte att det plötsligt är så att du befinner dig 3m högt upp i luften? 😀

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=h0t5juiDfr8

 

Bänka er och följ Le Mans som pågår just nu på bl.a. Eurosport, någon läsare kanske har en liten länk att dela med sig av i kommenterar nedan?

3 tankar om “”Liveblogg?!” Vad F*N håller Audi på med i Le Mans 24h (2x krasch!)

  1. Steffen says:

    Följer det på Eurosport och man kan ju lungt säga att det var två riktigt ruggiga krascher. Är lite sjukt å se föraren i första kraschen bara gå ut från bilen välbehållen. Den andra kraschen vart ju också rejäl och där vart man beredd på riktigt dåliga besked men han klarade sig undan med mindre köttsår på ena armen. Man får iaf säga att säkerheten är hög å de har förmodligen flyt med 🙂
    Sen är det rätt kul med ca 3h gulflagg….. e ju för fan ett F1-lopp. Menmen, kör man 24-timmars så har man väl tid 😉

  2. Steffen says:

    Haha, jag har ingen som helst koll över deltagare förutom att det finns iaf ett svenskt team (krohn eller nått sånt). Vill ju egentligen följa båda FIA GT-serien men det är inte helt enkelt när man inte har rätt tv-kanal. Betydligt roligare är det och se F1 från BBC’s sändningar där de intervjuar folk på griden innan start och har riktigt grymma kommentatorer. Menmen, Le Mans är nått speciellt ändå och Speedhunters brukar bjuda på några riktigt sjukt läckra bilder därifrån. Älskade föresten förra året då Peugeot (om jag inte minns fel) fick motorhaveri på samtliga bilar varav den sista bröt under sista timmen.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?