LIVEBLOGG IMORN: Superior Dream team @ JDM Face-off II!

Nu sticker vi ut hakan ordentligt och lägger korten på bordet inför morgondagens race på Mantorp som Supraklubben arrangerar, JDM Face-off II!

 

Reglerna är kort och gott att det är en vanlig banträff tills någonstans efter lunch då man kör i ”lag” om tre bilar där tiderna adderas ihop. Det ryktas om en hel del vassa Supror och Evos som kommer bl.a… 😎

 

Vi kommer i dagens läge med minst 6st bilar där det ska fightas om 3 platser i stallet. Våran tungviktare blir givetvis TIME ATTACK SKYLINEN som nu står på 1.35 bars laddtryck vilket var max med den färdiga Tomei styrbox vi har utan att det börjar gå snålt på toppen.

 

Martins Michelin Pilot Sport Cup däck börjar bli lite slitna men ska nog med kött för att klara denna körning samt ett Superstage-försök nästa söndag. Som vanligt så kör vi till träffen med bilen. 😉

 

Vidare har vi Johan Carlssons råa FC3S RX-7 som han förhoppningsvis får på banan med lite stressmeck idag. Dessutom är däcken bak slut, men Nikko från Västerås ställer familjemässigt upp och lånar ut däck till honom.

 

Vi håller ihop i Superior-gänget! 🙂

 

Sist hade Johan svårt på Mantorp med kassa framdäck, men 1.31.x tiden ska försöka putsas nu. En av mina favoriter att ta en plats i laget!

 

Nästa två deltagare är garagekompisar som verkligen jobbat hårt för att komma hit. Ska bli riktigt skoj att äntligen se båda in action, speciellt Oscars R32 Skyline som har brutalt mycket godis på sig som med rätt chaufför kan gå duktigt snabbt. Dock är det första Shakedown för honom så man får ta ”babysteps”.

 

Dille har vi alla sett förut, men lovar att han kommer väcka uppmärksamhet med sitt nya Time Attack inspirerade bodykit från FEED (FUJITA ENGINEERING). Lite smådetaljer har förbättrats, men har redan nu ett bra koncept med Gzon byggd 500HK maskin och mycket jobb nerlagt i chassiet.

 

Deltagare nummer fem är den stora jokern i leken. Egentligen inte då den redan presterat sjukt snabba tider på Gelleråsen samt i Superstage, men den är nu ännu mer trimmad och med en förare som tydligen inte spar på krutet någonstans. Det är Gzons gamla FD3(R)S givetvis med Tommy från Kungsbacka som nuvarande ägare.

 

Idag pågår felsökning och en sista titt i mappen för att få den på topp inför morgondagen. Den går på fina gatdäck som dock har blivit lite gamla men borde ändå hävda sig tillräckligt för att ge en fight om sista kvalplatsen trots det!

 

Sist och i rent banracingsammanhang också minst, så kommer Lill-Wirre med sin Superior-importerade och sponsrade Supra för att sätta eld på bakdäcken och ha jävla kul helt enkelt!

 

Denna bil kommer med sina torrspruckna 275 däck från Japan inte göra några underverk tidsmässigt, men räkna med att en hel del bilar kommer bli omkörda på rakan då det huserar 698 okontrollerbara hästar under huven! 😀

 

Oavsett hur vi presterar så kommer det vara en riktigt grym motorfest, så följ bloggen då jag kommer dedikera all min tid på banan till att uppdatera om allting- så det blir fullt ös! 😎

7 tankar om “LIVEBLOGG IMORN: Superior Dream team @ JDM Face-off II!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?