Landat i Budapest och försvinner nu ett tag framåt…

Då var man på plats i Östeuropas kulturhuvudstad och har fått i sig första frukosten samt väldigt söta/ohälsosamma (men goda) latten på resan!

 

Hoppas verkligen bara ta det chill och njuta av atmosfären här, redan på första taxiresan och förbipasserandes de otroliga vackra slott, basilisker och minnesmärken som finns överallt här så trivdes man.

 

Att man blev en ”sucker” som betalade säkert dubbelt så dyrt för taxi = ”vi ta ett varv extra” gjorde då inte så mycket… 😉

 

201102131835_2

 

Bloggen kommer rulla på som vanligt med auktionsobjekt, videos från Stoffe och så mycket vi kan hoppas på från SIR_PIERRE som ska börja gå en lång vandring för att rehabba sin rygg (krya på dig mate).

 

När man kommer hem slungas man direkt in i leverans av tre bilar samt att Växjö-gänget kommer upp igen på en tripp vi ska blogga om då. Är lite bilar som det ska bli fart i, precis som den ”frusna” Soarern ni läste lätt om i veckan. Känns väldigt bra att vi påbörjar dessa i grevens tid så de kanske kan hitta ägare till våren ASAP!

 

Kommer även ett inlägg med samtliga våra kommande TILL SALU bilar där man kan lämna intresseförfrågan.

 

Men ni kan oavsett vad alltid KONTAKTA OSS om ni behöver eran fix av Japansk sportbil så avslöjar vi vad som döljer sig i lager/är på gång! 🙂

6 tankar om “Landat i Budapest och försvinner nu ett tag framåt…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?