Lämnar förkylningen bakom och äntligen frukost; Oh Someday!

Vad tar man för givet mest här i livet? Att det finns jobb? Att bilen funkar som den ska? Mat på bordet…? Helt ärligt bland alla tungt allvarliga till banala saker man lite skamset inser är för självklara så säger jag: den vardagliga hälsan!

 

Nu skippar vi tungt betänkande om ”tänk om jag blev handikappad imorgon, eller fick cancer”; utan fokuserar oss på den totala lyckan över att komma ifrån en tung förkylning bara (det övriga är ju rätt självklart, så varför blogga om det). 😉

 

Varit en riktigt tung vecka som nu efter en efterlängtad sovmorgon börjar räta ut sig igen. Tror det blev ett par liter gosigt snor och slem man hostade upp igår medan man lossade containern, och snuva så man måste söka efter en papperrulle stup i kvarten också.

 

Men det börjar alltså bli bättre nu, och att äntligen få sova ut samt få tid till en kvalitativ frukost blir pricken över i för att kommande vecka på kontoret ska bli 100% effektiv…

 

Extremt mycket nu som pågår i firman och för egen del. Hoppas folk kan ha lite tålamod för att man inte hinner med lika mycket ”privat” just nu som vanligt, det är en uppoffring man medvetet gör med målsättningen att i framtiden få mer tid för allt sånt. Lyssna nedan på The Strokes – Someday och en av mina absoluta favoritrefränger som någonsin gjorts:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=72nYFgmyD2o&feature=related

 

”I’m workin’ so I wont have to try, so hard. Tables they turn sometimes – Oh Someday!”

 

Helt sjuk personlig innbörd har denna låten för mig. Hope you enjoy it half as much as I do… 🙂

 

Idag kommer ett antal gallerier på de fyra nya bilar som kom igår upp, mycket bilder att gotta sig i alltså.

 

Åker även på min #1 sponsor och käre vän Peter Nordins 30-års kalas ikväll men blir lugnt. C’ya! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?