Läckert klassiskt bygge i borstad aluminium…

Snappade ett par kort på denna ovanliga bil, ett hembygge som hämtar inspiration från Jaguar E-type gissar jag? Min lysande assistent Niklas Rasmusson tappade bort det fina visitkort vi fick av ägare, doh!

 

Han var väldigt noga med att poängtera att jag inte fick ta på bilen, vilket man kan förstå. Sådan borstad yta drar till sig fett snabbare än Superior-gänget tömmer ett helrör på krogen… 😉

 

 

Bygget hade tagit honom ett antal tusen timmar, nu är det kanske fel sammanhang- men Lukas Kooz la drygt 550 timmar på sin bil. Två helt olika skolor, men ändå intressant. Skulle kosta en och annan krona t.o.m. om man hade en liten Kines som gjorde allt för minimumlön.

 

 

På tal om Lukas Kooz så har jag gjort en kort intervju med honom där han pratar öppet om den negativa respons hans senaste projekt fått. Blir en del raka puckar levererade där = se det! 🙂

5 tankar om “Läckert klassiskt bygge i borstad aluminium…

  1. Max says:

    Denna bil är EJ en replika!! Det är en EXAKT kopia till 100%, tom finare & bättre byggd än orginalet, utlåtanden som flera har framfört bl.a Daytonans ursprungliga skapare/designer, Pete Brock till mig personligen!

    Byggherre/ägare Max

    Som sagt mer info o bilder finns på: http://www.coupe65.tk

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?