Kvällens viktiga möte avslutat = nu kör vi hårt (…väldigt snart iaf!)

Då har man haft en väldigt lång sittning som inte alls kändes 4.5 timme lång. Faktiskt bland de snabbaste mötena till känslan jag haft, men det är inte så konstigt när man sitter med folk som brinner för exakt samma sak som dig själv. 🙂

 

Grabbarna som var här idag var en av mina trofastaste vänner Viktor ”Lill-Wirre” Eriksson samt en bekantskap man haft ett tag och som intensivierats senaste halvåret, nämlig Cim ”Chapter Zwei” Nilsson som med sitt SUPRA BYGGE bl.a. gjort sig ett namn på GATBILAR.SE:

 

 

Vi diskuterade ett projekt som egentligen växt i mitt huvud i flera år, men inte förs för ca 1.5 år sedan började i det tysta att arbeta med. Indirekt är det många ur Superior-familjen inblandade i detta, men just dessa två killar var de som jag bestämde att rulla igång projektet med.

 

Viktor först och främst för att det är en kille man alltid kunnat lita på i alla lägen, medan Cim är en hungrig och driftig kille som jag kände var en perfekt ”inadopterad” resurs för oss alla- ännu mer specifikt till detta projekt som killen kändes som genmanipulerat perfekt för.

 

Så vad handlade det om? Jodå, en rätt stor fråga för oss som verksamhet, varumärke och JDM-hobbyn i helhet!

 

Vi har ju genom åren gjort oss ett genuint namn som ett företag som är mer som en familj, men kanske är svårt för alla att koppla hur det hänger ihop? Och måste man ha köpt bil eller vara kompis med mig för att vara med?!

 

Allt sådant ska vi nu äntligen göra en galet stor satsning på som ska gynna alla minsta involverade i Superior och JDM-hobbyn överhuvudtaget! Vi diskuterade konsekvent och fick till riktigt mycket på denna tid förutm att ha det trevligt och lära känna varandra lite mer.

 

Hanns även med att sänka varsin god semla dagen till ära, och det framkom att Cim är en riktig ”missbrukare” när det gäller denna delikatess (skulle inte förvåna mig om han satt och åt en till hemma i Nyköping nu). 😉

 

Oerhört mycket spännande projekt på gång i Superior, men framförallt sånt som man hoppas andra känner sig heltaggade för att hjälpa till att driva igenom.

 

Alla ni närmaste i familjen, ni kan nog räkna med att under närmsta veckorna få ett mycket intressant samtal från mig… men nu ska det sovas för dagen…! 🙂

4 tankar om “Kvällens viktiga möte avslutat = nu kör vi hårt (…väldigt snart iaf!)

 1. Cim says:

  Tack för ett givande möte! Och tack för de fina orden och länken till min projekttråd! Det värmer!
  .
  Är övertygad om att denna satsning kommer bli något utöver det vanliga, kanske till och med det mest spännande som hänt i bilsverige på ett antal år?

 2. Johan ;) says:

  Detta har inte alls med inlägget att göra, men jag retar mig oerhört mycket på att ni inte har en webshop ?! 🙁

  Är detta något som är under planering eller det är helt enkelt inte något ni kommer erbjuda?

  MVH 🙂

  • Micke_J says:

   Cim: Ja, och det är milt tilltagna ord. Tror detta koncept kommer ta JDM-Sverige med storm!

   Johan: Det är för tillfället våran absolut största akilleshäl, men det ska komma upp en 1.0 version lagom till Elmia, där vi iaf. har ett bassortiment av produkter tillgängliga. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?