Kontoret åter öppet som vanligt – Superior ger två stora tack till:

Så var man i köttet åter bakom det stora vita skrivbordet här på Superior-kontoret efter en 2 veckors lång odyseé ute i Europa!

 

Kan lova att man fått lite annat perspektiv på livet, blivit lite klokare, lite mer ödmjuk- och framförallt dragit många slutsatser om att vi borde tvångsexportera folk till sydligare grader så de också förstår att det finns mer till livet än man kan tro som vanlig Svensson workin’ 8-16!

 

Men nog om det, nu är officiellt kontoret igång som  vanligt och alla ni som nervöst sitter med ärenden hos oss vet att någon som lever för att ge god service finns här för att ordna upp allt och lite till så snart som möjligt. Hoppas på ytterligare tålamod iaf denna vecka då det är lite att komma ikapp till, men har redan efter dagens hyperintensiva session här sedan tidig morgon känts riktigt bra- imorn kanske man får tillfälle att vara lite social över telefon iaf t.o.m.? 😉

 

 

Vill tidigt i inlägget rikta två extra stora tack förutom till de som per automatik alltid tänker mycket på Superior som varumärke och är måna om att göra allt för familjen. Utan er två grabbar som dragit ett extra ansvarsfullt lass under min geografiska frånvaro hade jag aldrig vågat lämna landet.

 

Daniel Troberg: Tog tvärt över efter som ställföreträdande säljchef och många av er som just nu tagit beslutet (ett mycket klokt sådant) att kasta er över någon av våra BILAR TILL SALU har nog redan erfarit vilken klippa detta är. Enormt skönt med någon som  tar eget ansvar utan att ta sig vatten över huvudet, funkade riktigt bra att med minimal kommunikation ändå ha full koll på läget. Gracie Danni! 😀

 

Pierre Ingelsgård: Som en ung virtuos som väntar på sin chans så har han bloggat som en demon medan jag vart borta. Ett helt nytt (rätt vidrigt) gränssnitt, en annan publik och en aaaning mer kopplad har han underhållit oss alla stammisar här på hemsidan med inlägg som gett en stark kontrast mot min normala bloggstil.

 

 Pierre kommer fortsätta här ett litet tag till medan jag kommer ikapp, sen är större planer i samma riktning som vi gick nu på ritbordet. You bet att det kommer ge er lite extra värme under höst/vinter- tack tack tack Pierre! 🙂

 

Med dom tacken så rundar vi snabbt av, och konstaterar att det bara är att vänta ett litet tag nu på svar via KONTAKTA OSS samt att telsamtal till vårat huvudnummer fungerar som vanligt (0738 121190).

 

Nu bär det av för att hämta en ny maskot till Superior-familjen…

3 tankar om “Kontoret åter öppet som vanligt – Superior ger två stora tack till:

  1. Troberg says:

    Säger som Pierre, det var en ära 🙂 Otroligt trevliga nya bekantskaper för Superior Imports med de nya kunderna eller medlemmarna i Superior familjen också då det var mycket trevligt att sälja bilarna till er & att ha en fortsatt kontakt med er då säsong 2011 säkerligen inte kommer bli sämre.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?