Klockan tickar… Har DU påbörjat din planering inför Elmia 2011?

Då var man tillbaka i stolen igen efter en härlig helg där man fokuserade på att fira sin födelsedag med allt det innebär i för och efterberedelser (om det nu är ett ord). Ett stort tack till alla er som dök upp, vi ses igen nästa år- nu lägger vi detta bakom oss och gör tiden från nu till den 25 November nästa år till den bästa i våra liv hittills! 🙂

 

Har under lång tid ägnat mig mycket åt arbete som till 95% får räknas ”behind the scenes” som blir min svengelska/amerikaniserade benämning på det hela.

 

Kan nu motvilligt erkänna att vintern är här och den gör som vanligt en framfusig och rakt av elak entré i våra liv.

 

Hoppas alla nu hunnit skaffa sig en vinterbil medan finbilen står redo inför en vintern av uppgraderingar, för ni vet väl att det bara är knappt 4.5 månad kvar till Elmia 2011 och att tiden har en förmåga att rusa iväg snabbt?!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=BSsMGNwYDdg&playnext=1&list=QL

 

Inte för att detta står i blickfånget just nu, så snabbt som i ovan video (Uncle – Burn my shadow)  tickar inte klockan- men många har redan (klokt nog) poängterat att det börjar bli dags att ladda. Om inte bara för de praktiska förberedelserna, utan även mentalt så man har någon form av flamma inombords som värmer under dessa eländiga och kalla vinterhalvår.

 

Har man Elmiamässan som en stor fet morot brukar vintrarna gå mycket enklare till, för visst längtar man till tillfällen som detta nedan som var ELMIA 2008?

 

 

Tycker att denna bil helt klart ska göra sin efterlängtade comeback i Jönköping denna helg, och då vet ni att när man nämnt det i bloggen så brukar det oftast bli så också… 😉

 

För våran del är det som  sagt mycket jobb med att förbereda inför superiorimports.se 2.0 ihop med att staka ut vad vi ska jobba med i verkstäderna runtom i landet under lågsäsong. Kommande säsong blir den viktigaste och mest spännande hittills i våran unga historia som aktiebolag (jo, det låter så varje år och tur är väl det).

 

Finns väldigt mycket angenämna bekymmer som att välja rätt hästar att satsa på och nyckelpersoner man ska luta sig mest tillbaka mot.

 

Stort intresse just nu men viktigt att bromsa sig också. Denna vecka hoppas man kunna fatta vissa nyckelbeslut när dygnsrytmen och det på agendan äntligen står lite i balans iaf.

 

Jagar vidare på auktion och hoppas blogga lite om det också. Kanske någon som vill ha en ovanligt Nissan Fairlady 370Z convertible som sin vårbil nästa år…? 🙂

 

Får hålla tillgodo med detta så länge, hoppas även på lite bilder på en Toyota Sprinter AE86 i veckan…

4 tankar om “Klockan tickar… Har DU påbörjat din planering inför Elmia 2011?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?