Katrineholm för att möta upp väldigt speciell Honda Civic FD2 Mugen!

Idag är det lugnare tempo på schemat och en tripp till Katrineholm som gäller. Planerna som först stod, vilket var att möta upp Peter Björck fick vi skjuta på tills imorn istället- men det är en annan kille med samma förnamn som vi ändå ska ta emot idag…

 

Denna Peter, vars GARAGET.ORG NI KAN LÄSA HÄR har en minst sagt udda Honda Civic som vi plockade hem till honom förra året.

 

Om det inte var nog JDM att åka med den enda 2.0 liters Civic utan Type-R, så bestämde han sig dessutom för att kosta på den med allra bästa godiset från MUGEN!

 

Som ni alla vet är absolut högsta premium man kan vända sig till för eftermarknadsdelar till Honda, och det ligger därför i garaget stötdämpare, komplett kjolpaket och lite annat lull-lull från dom som ska monteras lagom till Elmia 2011.

 

 

Dessutom har han en uppsättning ENKEI RPF1 fälgar i 17″ som ska få helt nya däck på sig och få perfekt inpassning mot karossen.

 

Bygget är helt klart i klass med vad amerikaner egentligen kallar äkta JDM-stuk med sina genuina delar, perfekta passform- och ”keep it stock” typ av look.

 

Ska bli väldigt intressant att se slutresultatet av detta recept Peter skissat fram; och vi gjort möjligt via våra goda kontakter i Japan ihop med suverän logistik (skeppa med bilcontainers = pålitlig och prisvänlig frakt).

 

Ska bli kul att träffas igen, senast var ÅRSMÖTET 2010 och det finns mycket att prata om nu också såklart!

 

Efter det väntar ”kalas” hemma hos Martin och andra vänner från Katrineholm. Skönt med sol BTW, simma lugnt! 🙂

En tanke om “Katrineholm för att möta upp väldigt speciell Honda Civic FD2 Mugen!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?