…kanke skriva lite om lördag kvälls Superior Drivers Club meet?

Något som vi även hunnit med under mässan är ju att träffa en hiskeligt massa folk inte bara som intresserar sig för våran verksamhet, utan även en hel del av de ”familjemedlemmar” vi har inom Superior-gänget!

 

Vi har ju nyligen lanserat Superior Drivers Club inom företaget, där de som t.ex. köpt bil av oss eller på annat vis sponsras/samarbetar med oss erbjuds en plats. Det är alltså inte frågan om den öppna klubb som det tisslats och tasslats om, utan mer en (bland få inom Superior) saker som är lite stängd och exklusiv.

 

 

Struntsamma, under lördag var det en skara som var i Jönköping och nästan ett dussin av oss träffade ute på gatorna. Av det stackars Rani försökte fota var det bara ovan bild som knappt kändes OK. Inte lätt att fota i nästan totalt mörker.

 

Resumén för kvällen saknar tyvärr de galna inslag ELMIA 2010 hade för våran del då bl.a. en Toyota ”MajoR” Soarer och en viss Toyota ”Tamon Design Widebody” Supra hade en del busiga grejer för sig:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Lzmo6gDvEJY

 

Men ändå. Något som var sig likt var det kaoz runt A6 och centrala delarna av stan som är lite av en (dum) tradition under Custom and Motorshow. Det snackades dessutom om en horribel olycka i samband med att någon stackare (?) blivit släpad efter en bil som burnade och bröt nacken eller något?!

 

Vi träffades ändå och garvade lite gott trots kylan, och det kändes som ett skönt minne man säkert kommer uppskatta senare efter mässan. Varit sjukt otacksamt med tid för att umgås med alla vänner som kommit förbi montern; förlåt mig alla men det har varit otroligt stressigt under lanseringen av SuperiorTV…

 

 

Nåväl, en vacker dag så är de begåvade men färska förmågorna man just nu drillar stenhårt; redo att axla mera ansvar så man själv blir fri och inte behöver nödvändigtvis sköta precis allt i stort sett. Faktiskt är det många som bara under denna helg imponerat stort på mig, medan man med andra får skynda mer långssamt med kanske?

 

Men vi ska inte misströsta utan att bl.a en Toyota Trueno A86 åker hela vägen från Stockholm för att träffa familjen är något som värmer grymt mycket.

 

Tack alla ni i Superior-familjen, gamla som nya- för att ni finns… 😎

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?