”Jag trivs bäst, i öppna…” – Tillbaka i min naturliga miljö!

”Jag trivs bäst, i öppna landskap…” sjöng Ulf Lundell och fick nästan nationalsångs-status för det. Jag säger tvärtom, jag trivs bäst, på ett fräscht kontor med mina prylar tillhands! 😉

 

Här är ingen uppgift för stor att lösa, här slipper man känna att man är halvt efterbliven och pikarna känns mer som slag än humor. Visst har man ärligt talat rätt god teknisk insyn i saker och ting (sätt mig gärna på prov), men när det gäller att jämföra sig med extremt erfarna och talangfulla människor som Gzon, Dr. Ernie, Johan Carlsson och Mattias Lind t.ex; som har groteskt stark mekanisk bakgrund- då är man i junior leagues som jag brukar säga.

 

Jag hatar känslan av då att vara i vägen eftersom man är van att alltid kunna tillföra något. Men i dom lägena hoppas man ”experterna” i sammanhanget har förståelse för att det är de själva som bollen ligger på istället för att stirra sig blind på vem som inte har det.

 

Känns grymt frustrerande iaf, erkänner mig själv som en belastning i dom lägena och ber de ”tuffare” killarna man valt i sitt lag för dessa mer djupgående uppgifter att kliva fram istället! 🙂

 

Men sätt mig däremot här; vid telefonen, datorn, nätet och egentligen den stora kontakten med omvärlden- så har man lite mer förutsättningar att lyckas riktigt bra. Har nästan tvång på mig att göra det, speciellt en vecka som denna som bygger vidare på den intensitet som varit sista tiden. Det är verkligen Rock n’ Roll denna period av året…

 

Är enormt mycket roligt man ska sysselsätta sig med nu då förra veckan ägnades åt ”gnetiga” punkter. Bl.a. ska vi äntligen få klar våran stora sambeställning och nya bilar ska få sina ägare.

 

 

Dessutom ny container runt hörnet som innehåller kul fordon, eller vad säger Mr. Forester STi -05; Dan Toresson om den saken…? 😉

 

Men nu ska en lycklig person som precis fått sitt körkort ”firas” en stund. Återkommer med en rivstart efter lunch- finns tillgänglig som vanligt i övrigt!

8 tankar om “”Jag trivs bäst, i öppna…” – Tillbaka i min naturliga miljö!

 1. Anusha says:

  JO då man sitter här och väntar förbrilt på en blå lite familje leksak, hoppas bara att den hinner komma färdig innan den 18 för då är ju tanken att den skall köras in på kullen ju 🙂

 2. Dan T says:

  Vist sitter man här som på nålar och väntar, attans att den blev ett par dagar sen bara 🙁 men men det är sådant som händer ibland.
  hoppas bara att Micke å Martin får den klar tills det är dax för kullen. Då skall det rastas 4 krafs

 3. sjunne says:

  lite små kär i glanzan själv… inget fel på dom…små breda fälgar och lite större ic…. coolt, gissar du såg länken micke jag skickade..kanske inte den mest manligaste bilen 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?