Introduktion: Adam från Wangan Meet Crew gästbloggar hos oss!

Några ord om ett tillfälligt (?) nyförvärv här i Superior-bloggen med timing som heter duga då inför WANGAN MEET III 2011 den 28 Maj!

 

Adam Cederblad har varit en kille som varit ordentligt framåt och närmast manisk i att på bl.a. Garaget.org skriva om Japanska sportbilar eller JDM-trender.

 

namnlos2

 

Som en av organisatörerna bakom Wangan Meet, så hör han till segmentet människor som inte bara är all talk i min bok- som faktiskt lägger ner lite arbete i sin passion för att göra något av den. Därför har man försökt uppmuntra och stötta honom så gott som möjligt för att han bl.a. ska förstå att det inte bara är rosor och framgångs-sagor utan otroligt otacksamt också när man ska ”dra igång något”.

 

Men vi har tagit det piano, även om man på det året vi haft kontakt hunnit hända en del. Förra året var vi sponsorer för träffen, och deltog om än i litet antal på båda eventen som arrangerades 2010. Om jag inte minns helt fel är det ett par av våra kundbilar som tagit priser där också, men det får Adam blogga mer om själv… 😉

 

Till detta år bestämde vi på Superior att gå in i en ännu större roll bakom träffen, och eftersom vi själva ska delta med stora delar av ”familjen” så var en smidig lösning att Adam skulle få gästblogga hos oss innan WANGAN MEET III den 28 Maj. Så här nedan har ni hans officiella debut, en liten personlig introduktion och redogörelse för vad tanken bakom träffen är:

 

——-

 

Hej!

 

Heter Adam och är en av tre ansvariga för Wangan Meet.
Dem flesta ser nog mig ganska flitigt på garaget på grund av mina åsikter och jag är väl kanske inte den mest diskreta killen som finns…! 😉
Finns och besöka på www.garaget.org/JDMCRAZE annars om du skulle ha missat mig?

 

Jag är iaf 25 och har varit JDM/Japan skadad sen en viss Fast and Furious kom ut.
Fast då var man lite grann fast i RICER träsket som vi alla idag känner till, och jag idag inte alls gillar utan faktiskt avskyr.
För vad kan vara värre än massa neon och alu vingar samt japs dämpare och ett kjolpaket med fem hundra elva luft intag som INTE hjälper ett skit 😉
Idag är det verkligen funktion och form som får mig och ticka och bli inspirerad.
Dock kan en välbyggd bil i mina ögon oavsett märke få mig knäsvag!

 

Wangan Meet:

 

Hur ska man sammanfatta detta, hela den här iden med en JDM-bilträff är det nog inte så många som vet.
Hur den kom till och varför?

 

Så låt mig börja då lite kort, alla känner vi till Japmeet; right?
Dem la ju av vilket jag tycker var mycket synd för det var ett så pass bra event.
Men för och fatta mig kort, jag och min kära vän Elenor Noren satt en dag hemma hos henne och hade bara lite löst snackat om det.
Eller ja vi hade ju velat ha en egen träff i säg, vad kan det vara 2 år.
Sen en dag slog vi sak i saken och bestämde oss att NEJ nu får banne mig den där iden bli verklighet!

 

Vi både kände att det saknades något och speciellt här nere i Skåne.
Vi visste det fanns potential och speciellt i Helsingborg som idag är skånes mecka vill jag säga av Japan invasionen av bilar.
Varje dag det är soligt ute så ser man alltid något fint ute på stan.
Impreza, S2000 bara för och nämna något.

 

Men ska inte utelämna Jocke här som är en klippa och hjälpte/hjälper till asmycket, en av dem som brukar göra mest men inte så många som vet vem han är (vilket är lite synd).
Men vi alla satte oss ner och diskuterade detta och hur man skulle gå till väga med  det.
Började kontakta ställen vi kunde vara på och efter mycket om och men, samt väntan så fick vi plats på Väla vilket vi tyckte var asbra!
Alla hittar dit, alla vet hur stor plats det finns där.

 

Sen minns jag när Aldin på AT däck ringde och frågade om han kunde komma dit.
Ja nu började saker flyta på verkligen för oss!

 

Sen kom Superior med på det andra eventet och det var kul att dom också ville ta del av detta.
NU är vi inne på det tredje eventet som ska vara strax utanför Helsingborg, i Hyllinge (Bauhaus) parkering den 28 Maj.

 

Jag kommer vara gästbloggare här fram till eventet och kommer bjuda på ljuspunkter från dem förra eventen + lite annat godis om JDM-kulturen som ni kommer få se sen.
Kanske blir lite mer ingående på vissa av våra trogna anhängare med, och varför dem gillar vårt event så mycket.
Som sagt det finns mycket jag hoppas bjuda på under min tid här!

 

Men nu får ni ha det så bra alla så ses vi den 28 Maj right?
Over and out

 

Adam

 

—–

 

 

Så var det med den saken! Vi får hoppas Adam kan blogga lite främst för våra läsare som inte är lika ingrodda här i Superior-bloggen, och locka folk till att faktiskt ta sig lördag den 28 Maj till att spendera en dag med massor av Japanska sportbilar!

 

Om ni undrar om bilderna i detta inlägg så är det från kommande intervjun med Elenor och Adam som vi gjorde under ELMIA 2011 för några veckor sedan.

 

David jobbar på den under dagen och vi hoppas på release måndag morgon, där får ni ännu mer anledningar till varför du ska komma till Wangan Meet! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?