Intressant möte med webmaster Martin Lammi igår…

Igår kväll var jag en sväng hos en av mina bästa vänner och även webmaster bakom superiorimports.se, Martin Lammi. Vi diskuterade sitens ”2K10” facelift och ihop med det många andra förändringar.

 

Nu ligger bollen hos mig för att gå igenom vad vi kan förbättra och införa som är nytt för detta år, och redan nu kan jag säga att om vi lyckas med ens hälften jag funderat på efter ett år av jobb med den sida- så kommer ni besökare stormtrivas… 🙂

 

(Alltid dessa superseriösa bilder man hittar när man ska ha något på mig och Martin…).

 

Ni som har förslag på vad ni tycker har saknats, framhävts för mycket/lite eller bara har allmäna ideér för hemsidan 2K10- KONTAKTA OSS eller skriv en kommentar nedan. Allt kan publiceras annonymt ifall ni föredrar det.

4 tankar om “Intressant möte med webmaster Martin Lammi igår…

    • Micke_J says:

      Det finns något sånt påbörjat i ”OM OSS” och sedan Evenemang. Men en typ av ”kundsida” vore ju jättebra, där t.ex. medlemmar fick ladda upp sina egna bilder etc? Vad tror ni om det? 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?