INTERVJU: Alx Danielsson – Näste Svensk i NASCAR @ Bilsport Perormance & Custom Motor Show 2013

Ett av de mest fantastiska saker vi på Superior Media fått göra i vår korta ”karriär” är att få följa med Racing-stjärnan Alx Danielsson till USA för ett test med ett NASCAR-team.

Denna upplevelse i Januari kommer leda till en dokumentär sänd på Viasat Motor, och vi håller på att lägga ner vår själ i produktionen just nu.

Alx tog tid ur sitt otroligt smockade schema som familjefar, säljchef på Sveriges största USA-bilimport företag samt all ”hussle” som pågår kring hans karriär i Motorsport för att träffa oss på Påskmässan.

Han minglade även med sina (mycket) lojala fans, och vissa åkte hela vägen från Danmark för att hälsa på Alx. Så han blev ett litet dragplåster för hela mässan den dagen märkte vi.

I intervjun som vår eminente media-personlighet och gästbloggare SIRPIERRE.SE gjorde gick vi på Alx om fakta kring NASCAR-karriären. Enjoy: 

INTERVJU: Alx Danielsson – Näste Svensk i NASCAR @ Bilsport Perormance & Custom Motor Show 2013 from Superior Media on Vimeo.

Allt material ni ser i denna intervju är klipp vi fått med oss från USA. Ett äventyr utan dess like!

Som ni märker saknas det inte bollar i luften för fortsättning i USA, och debut i Nationwide i 2013 är högst realistiska målet.

Vill ni stötta Alx är vi väldigt stolta över att driva hans SIDA PÅ FACEBOOK där fans kan följa hur allt går!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?