Inte bara en dekal; innebörden av att få bära turkos/orange!

Varumärke. Tänker ni ofta på det ordet? Det slog mig iaf i fredags när vi höll på att för fullt montera ett gäng framrute-streamers på kundbilar vi skulle leverera, en utmärkande fin omgång sådana, att det var dags att göra ett litet inlägg om loggan och vad den betyder för oss. För ingen har väl missat att det är Orange och turkosa som gäller? 😉

 

logga

 

Sedan starten 2007 när mina gamle vän Andreas Pettersson designade våran logotype och den vågade färgkombinationen valdes; så har det hunnit bli ett varumärke man kan vara stolt över. Nuförtiden hinner kunderna fråga om de kan få en dekal innan man ens hunnit erbjuda det, ett bättre betyg än så när de flesta förknippar dekaler med ”vi vill göra reklam” går väl inte få?

 

 

 Just med den klassiska turkos/orangea kombinationen har vi försökt hålla på demobilar och särskilt utvalda bilar. Många vill ha en custom färg, och det har vi alltid kunnat erbjuda genom vårat samarbete med GRAPHIC LINE som fixar allt mellan himmel och gjord dekalmässigt.

 

Vi vet hur viktigt det är att ha sin personliga prägel på bilen, så det är cool med oss vad ni än vill ha för finish/färg på dekalerna vid leverans av eran bil. Är bara ”Classic Superior” turkos/orange som vi valt att göra lite exklusivare.

 

dsc03820

Dock lossade vi tyglarna lite inför denna säsong då vi; återigen det där med varumärke- verkligen vill att det ska bli lätt att känna igen oss. Så därför gott folk känns det extra bra att ha ett helt gäng ekiperade bilar bara från förra helgen.

 

Vi hoppas ni som fått dessa tar vara på att vara lite av ambassadörer för Superior Imports och den familj ni oundvikligen blivit en del av. För ta inte miste på den saken, we are family i Superior Imports… 😎

 

Tveka därför aldrig att gå fram till ägaren av en bil som har turkos/orange Superior dekal. Det är ett medvetet val vi gjort med tanke på bilen och dess ägare, de är säkerligen inte skygga för lite frågor om just deras bil och Japanimport överhuvudtaget. 🙂

 

 

Ni kunder som är sugna på dekaler till nästa säsong, oroa er inte- vi kommer ordna en stor beställning till våren så ni alla får exakt det ni vill ha. KONTAKTA OSS om ni redan nu har frågor om detta!

 

[nggallery id=84]

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?