Inget Gatebil för varken Superior eller Japmeet…

Lite dåliga nyheter då. Det har sedan ett tag tillbaka varit inofficiellt klart att vi skulle fronta Japmeets monter på Gatebil med några av våra demobilar. Detta för att vi ville backa upp arrangörerna från enligt mig Sveriges bästa träff, men också som ett smidigt sätt att synas lite på en annan stor träff.

 

Ärligt talat har det hela skötts lite taffligt från Mantorp Parks sida som är huvudansvariga för svenska Gatebil. Finns noll på Gatebils hemsida om det hela, och sådär veckan innan det var dags kom en norsk tjomme i en Zatzytråd på att folk där kunde anmäla sig till deras Time Attack (som inte är ett Time Attack utan följer reglemente för riktiga racebilar, suck). 

 

Så därför har Japmeet folket inte kunnat gett oss någon slutgiltig info, och idag kom beslutet att skrota ett deltagande där helt och hållet!

 

Är kluven för detta, givetvis besviken då man hade sett fram emot att ställa ut ”Joker RX-7an” och även ett litet skyltfönster för SUPERIOR SUPRAN. Hade personligen väldigt trångt om tid då förmodligen helgen ska spenderas på 200MPH SOARER motorn samt att Gzon har fullt upp i verkstaden, men ville verkligen anstränga mig för att en liten bit av oss skulle vara representerad där. Men icke denna gång! 🙁

 

Vill iaf. rikta ett tack till Peter och Fredrik i Japmeet organisationen som gjort vad de kunnat. Nu siktar vi alla till att samarbeta för ett grymt Japmeet 2010 där Superior Imports kommer göra allt för att bli en hörnspelare i arrangemanget. Hoppas alla ser fram emot det även om Gatebil precis vart liiite sämre! 😉

4 tankar om “Inget Gatebil för varken Superior eller Japmeet…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?