Ingen Soarer på Emmaboda, men väl en Micke_J & Liveblogg!

Har nu sedan ett par dagar bestämt att jag detta års EN DAG PÅ STRIPPEN på Emmaboda flygfält hoppar över körandet till förmån för Superior Syd och bloggning på plats.

 

Visst hade det varit smutt att sätta tian med 200MPH MAJOR SOARER  men har faktiskt inte fixat gummi som är dugligt för dessa sammanhang.

 

Det finns dessutom en hel del småfix att göra, såsom att få ABS-systemet att fungera samt slänga på ett nytt chassie, ni ser ju nedan hur bedrövligt det ser ut med original ”G-Package” stötdämpare som är lyxmodellen för Soarer = som att köra en båt!

 

 

Men det finns inte tid just nu, ska man stå för att det är fullmatat schema så är det ju bara glömma att lägga tid på demobilarna. Hur mycket reklam de än må göra så är kunden viktigast, inte bara fjäsk där- utan slutar man sköta sitt jobb slutar kunderna komma = inga förutsättningar att bygga fler demobilar! 😉

 

Får se om man åker ihop med Daniel Troberg som wingman också som är inne på en makalös Ironman-streak med 13 raka besök på Emmaboda! Slå det om ni kan, där kan man få närmast Encyklopediska referat på ”hur det var förr” innan bilhobbyn hade växt till sig för  vad den är idag! 😀

 

Ska se om man kan få med sig Soarern hem från K-holm efter en servic iaf.  Saknar den som attans, får se om man hinner på onsdag ev.

 

Önskar alla en god natt, stort tack till Adam också som står för dessa foton under ELMIA 2K10. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?