INFÖR: Vad som komma skall, Superior @ Gatebil Mantorp 2011!

”All in!!!”

 

Ett uttryck som oftast förknippas med Poker och då man är beredd att satsa allt för att vinna en hand mot sin motståndare, men oftare bara ett derivat utav det- och kännetecknar att man  i populärspråk satsar stenhårt på något!

 

Detta GATEBIL MANTORP kommer vi med hela våran arsenal av det som kännetecknar Superior Imports som företag och varumärke.

 

Tack vare MANTORP PARKS eminenta organisation och strävan efter att utveckla med hjälp av sin stora roll inom inte bara Motorsporten, utan också Gatbils-kulturen; så har vi fått ett stort förtroende att under detta event sätta våran Superior-prägel på träffen!

 

 

Inför denna säsong bestämde oss för att satsa ännu mer på ”lifestyle” och att bevaka delar av våran kära hobby; och i det inkluderades inte bara blogg, foton och filmer- utan att man lyfter fram entusiaster och skapar profiler utöver att bara skriva någon rad om vem som vann vilken pokal?

 

Till Mantorp kommer vi med hela vårat crew för SUPERIOR MEDIA så vi kan fånga alla otroliga galenskaper som försigår på bana och givetvis runtomkring hela helgen. Det var förra årets storfilm GATEBIL MANTORP 2010 som satte oss på kartan över denna typ av filmer:

 

Gatebil Sweden 2010 at Mantorp Park – Superior Syd/Media from Superior Media on Vimeo.

 

I år har vi ännu bättre koll, och i samband med ELMIA 2011 lanserade vi även SUPERIOR-TV där vi öppet visar vilka vi bakom Superior är; så vi kan träffa entusiaster och profiler straight on för att göra intressanta inslag.

 

Under Gatebil kommer vi bl.a. ha med oss Christoffer Geiros, Lukas Koos och Peter Björck som står med oss och under helgen säkerligen medverkar i filmerna på ett eller annat sätt. Här nedan har ni tre tidigare filmer vi gjort om respektive persons bil, men ni får nog garanterat se mer om dom som personer under Gatebil:

 

Lukas Kooz ”Zitrix” RX-8:

 

Premiär på Lukas Kooz – Mazda RX-8 ”ZITRIX” @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Christoffer Geiros Audi A4 VIP (Peoples Choice 2011):

 

Superior Media – Audi A4 Touched by GEIROS – People’s choice @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Peter Björck vs Armin Avdic 1000HP Supra-battle @ Action Meet 2010:

 

Swedens fastest’s 6-speed Supra’s – Armin vs Björck @ Action Meet 2010 – Superior Syd from Superior Media on Vimeo.

 

Samtidigt som vi givetvis filmar på flera fronter kommer även våran duktiga SUPERIOR SELECTED fotografer att knäppa bilder på bokstavligen allt mellan himmel och jord! Vi kommer presentera våran line-up av namnen som kommer finnas på plats, men det är redan nu värt att bokmärka DENNA LÄNK för att se om din bil kommer med under helgen eller inte!

 

 

Missa därför inte att följa bloggen under och självklart efter helgen då det inte kommer finnas någon bättre plats att se all magisk action som händer under detta event. Är ni på plats (vilket är en självklarhet) uppmuntrar vi gärna att folk kommer förbi våran depåplats och växlar några ord med oss eller de profiler som står med oss. Varmt välkomna! 🙂

 

Glöm inte att ”GILLA” VÅR FACEBOOK för att inte missa någora viktiga uppdateringar och erbjudanden som kan dyka upp exklusivt där.

Vi ses på Mantorp Park eller online i SUPERIOR-BLOGGEN i helgen…!

6 tankar om “INFÖR: Vad som komma skall, Superior @ Gatebil Mantorp 2011!

 1. A.Olsson says:

  Kommer bli riktigt niiice bara inte det börjar regna på dagen, då det tydligen ska bli regnigt alla dagar 🙁 bara hoppas på att vädergudarna är med oss i övrigt ska det bli gött att få se bilder från allt sen;) också då man endast är där bara på lördagen:) ses där;)

 2. Sir_Pierre says:

  Vi går visserligen alltid in all in.. Men Gatebil…. Sveriges största event.. Det vi längtat efter i ett år.. Och eftersom jag själv missade allt förra året eftersom jag satt o svettades i bilen hela helgen.. Så tänker jag göra ALLT för att inte gå miste om nått.. För att ni inte ska missa något om ni så är hemma (vafan skulle ni vara det för??) eller i bilen på banan.. I publiken.. bakis på campingen… Vi ska leverera till er alla!

 3. 1JZ Tompa says:

  Gatebil here We come!!!!
  Startmotor eller inte,det får gå ändå.
  Parkerar på campingen och där får den stå tills det blir dags för hemfärd.
  Vi syns mina herrar(och damer så klart).

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?