Inför Superior Selected ”Ten of the Best” från Elmia 2013:

Teamet har lidit av kraftiga manfall sedan gårdagen, och flera är bokstavligen utslagna just nu.

Däremot har fotografer och filmare varit flitiga och skramlar ihop fler features- med Superior Selected Ten of the best” som kommande höjdpunkt.

Vad är då detta för er som är nya här? Det är kort och gott våra egna val med en härlig mix av det vi tycker är mest spännande från mässan.

Några riktiga regler finns väl egentligen inte, utan vi väger ihop en massa faktorer som byggkvalitet, originalitet och helt enkelt hur mycket det ”kittlar oss i magen”.

Genom åren har vi bl.a. valt ut Christoffer Geiros Audi A4, ”Dub-Rolles” Corolla KE70 och längre bak i tiden Magnus Jinstrands V12 Cobra.

Det är även spännande att se vilka som ens kvalar in på listan, och det var förra året när vi bestämde oss för att ”ta i lite extra” med kvaliten på fotona; känna att det är inte bara en prestige att bli utvald- utan att ”få” något för det.

Listan är hursomhelst spikad nu, och dessutom kommer vi i år att utöka med att när alla är presenterade släppa en film som räknar ner #10 till #2, medan vinnaren får sin egen ”Superior Media feature”:

Superior Media – Audi A4 Touched by GEIROS – People’s choice @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

Mässan har varit fantastiskt bra i år, så det kommer bli väldigt roligt att visa er dessa val.

Nu ska vi försöka få i oss lunch och komma ur febersvackor och dylikt.

Fler intervjuer och kul innehåll på väg, ta en titt på VÅR FACEBOOK där mycket finns också!

2 tankar om “Inför Superior Selected ”Ten of the Best” från Elmia 2013:

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?