INFÖR: JDM-bilträffen Wangan Meet III @ Helsingborg, Lördag 28 Maj!

Nu är det dags att ladda stenhårt inför en bilträff som vi gått in som huvudsponsorer för, nämligen Södra Sveriges största och bästa JDM-meet WANGAN MEET III! Lördag den 28 Maj smäller det strax utanför Helsingborg!

 

Vi kommer samla så stor del av Superior-familjen som möjligt, och försöka finnas på plats för att möta nyfikenhet om våran verksamhet nu när vi breddar med filial nere i Växjö samt Falköping. Dessutom är det på gång med en liten serviceverkstad i Hässleholm som är ännu bättre geografiskt för alla nuvarande och framtida kunder bosatta nere i Skåne med omnejd.

 

 

Men nog om det, här är den mest väsentliga infon om denna härliga träff som vi deltog i förra året och Superior Media spelade in en skön film ifrån:

 

Wangan Meet Helsingborg 8 Maj 2010 – Superior Syd from Superior Media on Vimeo.

 

PLATS:

 

Bauhaus Brännaregatan 2, Hyllinge

 

 

***ABSOLUT INGA BURNOUTS ELLER LEK INNE PÅ PARKERINGEN***

 

Ström finns, tag med kablar och liknande.
Tvätt: Det finns en gör det själv tvätt alldeles intill platsen.

 

TID:
Insläpp utställare: 10.00
Träffen börjar 12.00 – 17.00
Prisutdelning ca: 16.00
Crusing: Ca 18.00


Planerat än så länge:

UTSTÄLLNING – 50:-
CRUISEING
PHOTOSESSION
KVÄLLSAKTIVITER

 

Mera info för er särskilt inom Superior-familjen och specifikt Superior Drivers Club (som självklart kommer få extra förmåner) kommer fortlöpande i den specifika Wangan Meet III 2011 kategorin i bloggen. På plats kommer vi ha en egen liten depå där alla är varmt välkomna att träffa oss, snacka lite JDM och spana in våra bilar vi har med oss mm. mm!

 

 

Vi kommer även inom kort ha en av personerna bakom Adam @ Wangan Meet Crew som gästbloggare hos oss hela vägen fram tills träffen. Redan idag kommer en personlig presentation av denna unga eldsjäl som vi gett ett stort Superior-förtroende till…

 

Han kommer bidra med allt från nyheter kring träffen till att även göra vissa djupdykningar i JDM-kulturen åt oss. Hans EGNA BLOGG på garaget är ett tips för de som vill veta mer, och under veckan kommer även en intervju med hela Wangan Crew som Superior-TV gjorde med dom under Elmia 2011!

 

Massa skoj inför denna hardcore JDM-träff som vi hoppas kan tas till nästa nivå nu när vi kliver in som huvudsponsorer till träffen. Det verkar redan nu bli minst 150st anmälda utställare, och då är inte vårat antal inräknat heller. You cant miss this! 😀

 

Allt kommer klarna kommande vecka, det ni redan nu måste göra är att boka er lediga för att vara på plats utanför Helsingborg Lördag den 28 Maj helt enkelt!

6 tankar om “INFÖR: JDM-bilträffen Wangan Meet III @ Helsingborg, Lördag 28 Maj!

    • Micke_J says:

      David: Stor din Subaru med förfinat och cleant JDM-stuk kan stå sig bra. Stoffe plockade ju brons med sin B4 RSK förut som man kan dra paralleler till? Men främst är du ju där med Helena för meeeer galenskap i Superior-TV och snygga produktioner av Superior Media! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?