Idag har vi lite av ”tuning special” från Frankfurt och ”100 seconds of…”!

Jodå, det är fortfarande roligt att skriva på svenska med här i bloggen. Vi inser att det varit en ganska kvick övergång till engelska i samband med att allt material från FRANKFURT BILMÄSSAN 2011 kommit ut, men jag hoppas ni är OK med det och gillat det ni sett (kom gärna med fler kommentarer i klippen/gallerierna).

 

Idag kommer vi bjuda på något som borde falla oss ”tuning-nördar” i smaken mycket mer. Det blir tre bilar av olika mått som genomgått mer eller mindre uppgraderingar från dess ursprungliga form, först ut tar vi en riktig bjässe i premiumklassen när Brabus tungviktare CLS rocket 800 för sig en snabb översyn.

 

 

Vidare tar vi något helt annat när Subaru WRX STi ”NRG edition” visar hur en simpelt fabrikstunad bil kan gå under 8min på Nürburgring och hur uppspelt jag kan bli över det (it aint pretty..). 😉

 

Som avslutning ikväll tar vi en av våra absolta favoritbilar från mässan som även den är en Merca; C63 AMG Black Series.

 

Denna bil har jag sagt mer än en gång om att den känns som något en Japansk tuning-studio hade kunnat gjort, och videon kommer bekräfta den lilla paralellen mycket bra. En klar favorit bland alla ”100 SECONDS OF…” filmer vi spelade in dessa två dagar!

 

Hoppas verkligen ni diggat vad vi fått ut här i Superior-bloggen senaste tiden, det är OK att negga mot engelskan och om ni tycker det varit ”för mycket/lite” av något.

 

Vi suger åt oss av kritiken som en ödmjuk svamp- bara kommentera nedan så blir vi kanonglada! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?