I love… Inbox Zero, färdig bokföring, drifting m.m!

Idag har ännu en dag förbrukats på förhållandevis tråkiga saker här på kontoret, eller i nära anslutning till det. Men det är med en oerhörd lättnad jag säger återigen (?) att vissa saker som terroriserat mitt årsskifte nu ligger mer än före i tiden (månader!) inom bokföring etc.

 

På gott och ont har man även legat väldigt lågt med att jaga in alltför många större projekt i verkstäder etc, det borgar för gott om tid för att första gången på länge (någonsin?) kunna ägna sig åt utvärdering/utveckling medan de flesta försöker genomlida vintern i väntan på 2012.

 

 

Enormt roligt också att se hur vissa rutiner vi jobbat med i långsamt tempo börjar ge utdelning. En av dom sakerna är vad vi döpte inlägget till, dvs att ha en mailkorg som stundtals är ”zero” och man i sämsta fall gjort en fast plan för att svara på de som kräver mer tid- och fixat/sorterat resten.

 

Inte alltid fullt möjligt, men sett ut som ovan rätt ofta senaste veckorna = frigör massa energi!

 

Imorn nalkas ännu ett spännande möte med en stor drifting-profil här i Sverige, faktiskt varit en bra period av sådant just när det gäller dessa galningar som bara vill bränna en massa däck.

 

Vi får väl se hur man kan bidra till det, och var man sätter nivån med alla partners. Hellre flera samarbeten med genuina och drivande människor än de som tänker business kortsiktigt är melodin (OBS. Bilden till höger är bara en fint)…

 

Uppmuntrar alla som har minsta intresse av att följa oss mer än det som skriv i bloggen att GILLA VÅR FACEBOOK för att snabbt kunna bli delaktiga; eller bara stilla eran nyfikenhet.

 

Kommentera nedan fungerar utmärkt också och vi är inte hemliga av oss! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?