Hos JRM Racing för specialmappning av en elak Mazda RX-7…

Idag har det rullat på i vanlig tur såpass bra, att alla medlemmar som skrev upp sig i Superior Drivers Club kommer få ett utskick om att de är antagna och info om närmast kommande drag för klubben!

 

För er andra som anmält intresse men inte kommit med, misströsta ej då vi lanserar något med ett  b r e t t JDM-format inom kort. Där ska alla med minsta intresse för Japanska sportbilar med, så håll koll och var redo för när det lanseras! 😀

 

Men strunt i det, just nu är jag faktiskt hos kollegan JRM RACING för att få låna deras fina bromsrullar för att mappa en av de värsta Mazda RX-7 singelturbo vi någonsin byggt; nämligen Matte från Jönköpings svarta monster!

 

 

Sitter här inne på deras kontor (gästvänliga killar detta!) och lyssnar på tomgång som brölar på duktigt, ”jävla gräsklippare!” – Brister JoCCe mittemot mig ut! Och varför skulle det inte låta mycket? Maskinen är som sagt bland det vassaste vi byggt med otroligt mycket custom såsom turbokit, maskin och egentligen det mesta utvalt och mixat from scratch. Vill ni veta hur det låter…?

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZsWFDFxrEHE

 

Vet inte vad vi sätter för effektmål, JoCCe pratade om att de på Imprezor med samma turbo brukar plocka runt 600 motorhästar vilket enligt mig låter lite högt för en wankelmaskin med lågkomps-rotorer. Men tamefan om vi inte lyckas få värsting-mappen att ladda 2.0 bar utan att något protesterar! 🙂

 

Håll tummarna, och du som får ett mail ikväll… Se till att svara så snabbt som möjligt på det!

5 tankar om “Hos JRM Racing för specialmappning av en elak Mazda RX-7…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?